![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 25
| |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: artık sadece Bursa Yaş: 29
| seçtiğimiz evde o ünlüyle oturacaksak eğer tabiki kate backinsale evi derim ![]() ama sadece ev olarak düşünürsek bence meg ryan ın evi güzelmiş...
__________________ ![]() |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: USA
|
ben bunların hiçbirinde oturmam çünkü hayalimdeki ev bunlardan çok çok çok daha büyük ve güzel.... ben donald trump ın yaptırdığı 125 milyon dolarlık evde oturmak istiyorum... resimlerini bulursam koyucam buraya...
__________________ Everynight I pray on bended knee.... Someday I will be.... |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 25
| bende merak ettim bu arada bende fikrimi söyliyim danzel washinton un evinde oturmak isterdim uzaktan müthiş bi malikane gibi duruyo bu arada şunuda yapalım SİZCE BU EVLERDEN EN KÖTÜ SİZE GÖRE HANGİSİNİN EVİ??? |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: USA
|
Maison de l'Amitié (Palm Beach, Fla.), $125 million. ![]() bu ev 2007 yılına kadar dünyanın en pahalı eviydi. şimdi 3. oldu. artık dünyanın en pahalı evi ingiltere bir malikaneymiş ama bende ingilter de oturmam. ikinci en pahalı colorado da ..... yani florida varken orada da oturmayacağıma göre en iyisi burası
__________________ Everynight I pray on bended knee.... Someday I will be.... |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |