![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 14-Temmuz-2007 Yaş: 21
| arkadaşlar bilmiyorum hatırlayanınız var mı eskiden forumda bir oyun mevcuttu şimdi forum oyunlarına baktım ama bulamadım ve çok hoşuma giden bir oyun olduğu için tekrar konuyu açmak istedim... Gerçi o zaman konunun adı neydi hatırlayamadıım ama.... Oyunun konusu= herkes bsb ile alakalı bir cümle yazıyor (bazen birden fazla olabiliyor isteğe göre değişir) aklına ilk gelen cümleyi (hayalinde nasıl canlanıyorsa ya da o anda ne olmasını istiyorsan hiç farketmez) bölelikle herkesin hayalleri birleşiyor ve bsb hakkında gülmekten öleceğiniz komedi bir hikaye ortaya çıkıyor... ![]() Örnek: mesela ben diyorum ki : -bir gün evde tv izliyordum ve aniden zil çaldı başka bir arkadaşta kafasına göre devam ediyor mesela: -kapıya doğru yöneldim kapıyı açtım ve bir de ne göreyim Nick kapıya gelmiş ve benden deli gibi özür diliyor... => falan filan ![]() sonra başka bir arkadaş hayalindeki cümleyi yazıyor hikaye bu şekilde devam ediyor ... .................................................. ........................................ Benim cümlem örnekteki cümle olsun bari :bir gün evde tv izliyordum ve aniden zil çaldı kapıya doğru yöneldim kapıyı açtım ve bir de ne göreyim Nick kapıya gelmiş ve benden deli gibi özür diliyor... kolay gelsin
__________________ Varlığımı bu denli sorgulayanlar Umarım yokluğumla mutlu olurlar... |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Yeni Üye ![]() Üyelik tarihi: 19-Ağustos-2009 Yaş: 16
|
sonra kavgaya başlıyolar...alt komşun olan brian geliyo noluyo diye soruyo...
__________________ Aktır demiştim yüzüne cehennem karasıyken parıltıdır demiştim fikrine gece misali karanlıkken....(Shakspare 147.sone):daisy2: |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Fan Club Özel Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 02-Haziran-2007 Yaş: 26
| A,j hemen geliyor , brian ,a,j durumu anlatamdan o hemen konuya dahil oluyor ve a,j sana bakıp yine mi pasta yaptın ve beni çağırmadın nick 'e bakarak sen rejim yapmıyormuydun hemen damlaışsın ya howe sana ne demeli .Brian onlara dönüp susun arkadaşlar burda pastadan daha önemli konular var ....
__________________ ![]() |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |