![]() |
| | #2 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: istanbul-çomü Yaş: 23
|
''Bir ayna parçasından başka beni kim anlar, Bir mum gibi erirken bu bitmeyen düğünde? Bir kardeş tesellisi verir bana aynalar; Aynalar da olmasa işim ne yeryüzünde?'' birden bu dizeler geldi gözümün önüne... bilmem anlatabildim mi...
__________________ ...acımasızım. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Edirne <3 Yaş: 24
|
hayat katlanmak zorunda olduğun bi zorunluluktur... ya da şöle söliim... cennetle cehennemin arasında kalan ama cehenneme daha yakın yerdir.. ya daa cennetten kovulanların düştüğü yerdir.... yeteri kadar açık oldu mu????? ve bana hiç bişi ifade etmes hayat...
__________________ ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 14-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 20
|
a sımdı sole oluyor hayat :bsb cok cocukca oldu dımı bence hayatt bılgısayarında 49 mılyonluk netı olan bılgı bozuk olmayan ıstedıgı oyunu yukleyen bılgısayarı cok yuksek olan ve sandalyesı arkaya dogru sallanıyosa ıste hayat budur saygılarımla ...
|
| | |
| | #8 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 15-Haziran-2007 Bulunduğu yer: Ç.köy/TEKİRDAĞ-Biga/ÇANAKKALE Yaş: 21
|
walla bence hayat biraz reklam gibi olcak ama chicken royale ve kola nerdeyse her gün yiyorum çok mutlu oluorum yerken yaw ama en önemlisi kilo almıorum ona şaşırıorum... |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |