![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: artık sadece Bursa Yaş: 29
| bu başlık nası olmaz ya. varda ben mi bulamadım. neyse yazmazsam rahatlayamıcam. itiraf ediyorum bugün kopya çektim silginin iç kısmına yazdım. utanmadan sıkılmadan ve de korkmadan rahat rahat baktım ya. kendime kendim şaştım valla. inşallah bi daha olmaz ya. ne diyim bizi bu hale düşüren hocalar utansın
__________________ ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 05-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: AntaLya - MaNavgat Yaş: 20
|
bende bende itiraf ediyorummmmmm!dün salaklığıma yanayım birden deli cesareti geldi atladım yüksekten suya atlim derkeeeeeeeeeeeen kayaya çakıldımmm (gerçektir haaaa...bakın görüyonuz mu o kötü halimle yine dayanamıyom giriyom siteye )
|
| | |
| | #3 (permalink) | |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: istanbul-çomü Yaş: 23
| Alıntı:
![]() tamam bende itiraf ediyorum işyerinde telefon kullanmak yasak ama ben hep kullanıyorum
__________________ ...acımasızım. | |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 11-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Istanbul,Isparta Yaş: 25
| Alıntı:
| |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: artık sadece Bursa Yaş: 29
| yok ya hiçte kolay değil. kolaylığından çok risk olayı var. yakalanırsan 6 ay uzaklaştırılıyosun. buda ortalama okulu 1 yıl uzatman demen. yani asla tavsiye etmem. bende bi daha çekmem zaten. bakma bende anlamadım nası çektim. coştum işte bi kere
__________________ ![]() |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Fan Club Özel Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 10-Ağustos-2007 Yaş: 31
|
itiraf ediyorum küçükken sevdiğim şarkıcının resmini yastığımın altına koyardım.onu rüyamda görebilmek için(bu arada sevdiğim şarkıcı burak kuttu tabi o zamanlar)bu metod işe yaradı mı hatırlamıyorum geçmiş zaman ne de olsa
|
| | |
| | #8 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 15-Haziran-2007 Bulunduğu yer: Ç.köy/TEKİRDAĞ-Biga/ÇANAKKALE Yaş: 21
|
maminin itiraf ettiği gibi bende itiraf ediorum kopya çektim matematiği iice unutmuşum sap gibi kaldım önümde fen sınıfından biri oturuodu teker teker hepsini geçirdim bende hiç utanmıorum yine olsa yine yaparım (ki cuma günü yine var yapıcamda )
|
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |