![]() |
| | #1041 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| itiraf ediyorum; selçuk hiçbi işi beceremez
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! |
| | |
| | #1042 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 27
|
itiraf ediyorum chaos..'un tehdidi gayet ikna edici oldu bir süreliğine daha buralarda olmazsam bunun baş müsebbibi kendileridir iyi halt etmiştir,hanesine artı 10 puan kazandırmıştır,başı göğe ermiştir, ermek üzeredir. unutmasınki gün ola devran döne.. :bööö:
__________________ küçücüktüm küçücüktüm oltayı attım denize, bir üşüşüverdi balıklar denizi gördüm! büyüdüm,işsiz kaldım aç kaldım, para kazanmak gerekiyordu.. girdim insanların içine insanları gördüm!! |
| | |
| | #1043 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| itiraf ediyorum; başım göğe ermiştir, hemde selçuk tarafından sonunda zafer benim oldu yehuuuuu uğraşma benle leyn
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! |
| | |
| | #1046 (permalink) |
| itiraf ediyorum, kalabalık forumu çok özledim. gece gece buraya girip bunu neden yazdım, hiç bilmiyorum.
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |