![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: istanbul-çomü Yaş: 23
|
evet bir oyun daha geldi aklıma ... ları seviyorum çünkü.. sevdiğimiz şeyleri nedenleriyle birlikte yazıyoruz. hadi başlatıyorum; -şiir yazmayı, bsb dinlemeyi, kitap okumayı seviyorum çünkü ben entellektüelim :36_2_270:
__________________ ...acımasızım. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: USA
|
backstreet boys u seviyorum çünkü onlar dünyanın en iyi grubu çünkü iyi müzik yapıyorlar, çünkü yapmacık değiller, çünkü birbirlerine bağlılar, çünkü sevilmeyi hakediyorlar.... bütün çıtırları seviyorum çünkü çıtırlar
__________________ Everynight I pray on bended knee.... Someday I will be.... |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Fan Club Özel Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 11-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Ankara Yaş: 22
|
ben sevmiorumlu yazsam kendimi şu an hiç sevmiorum çünkü çok yufka yürekli,belkide kendini feda etmeyi seven birisiyim çünkü gereksiz yere kafayı çok takıorum bazı kişilere çünkü insanlara hakettiğinden fazla değer veriorum |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |