Backstreet Boys Türkiye  

Go Back   Backstreet Boys Türkiye > Keep The Backstreet Pride Alive! > Eğlence ve Oyun Parkı > Forum Oyunları

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 23-Ekim-2007, 22:46   #1 (permalink)
Yeni Üye

Thumbs up öfkelendiğiniz şeyleri yazın...

Evet arkidişlerrr haydii öfkelendiğimiz şeyleri yazalım..........:angry::tekme::ulaaaaaaaaaaaaaaaa a:63::denyo:klava::box::argue::61::deliadam ::ahkafam:

1.)annemin odanı topla yine dagınık demesıne
2.)kardesimin abla zamanın bitti kalk hadı sıra pc basına benım gecme vaktım demesıne
3.)karsımda sakız cıgnenmesıne
4.)yolda yuruken managandaların yolda laf atmasına
5.)yalan soylenmesine
6.)onca acı haber varken hala REFERANDUM sacmalagının konusulmasına
7.)olen onca SEHIT haberı aldıgımda
8
9
10
haydii devamınıda sızz getırınnn......................................... ............
baharjan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24-Ekim-2007, 07:35   #2 (permalink)
Forum Polisi

can11 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1)yalnızlık
2)evden uzak olmak
3)dostlarımdan uzak olmak
4)ıspartada yaşamak
5)şehirler arası otobüs yolculuğu
6)hala laptop'um olmaması
7)BULAŞIK yıkamak

aklıma geldikçe yazarım ciddi bunlar beni acayip öfkelendiriyor

good friends are like angels you don't have to see them to know they are there

It's funny how life can take new meaning
You came and changed what I believe in
The world on the outside is trying to pull me in
But they can't touch me
Cause I GOT YOU
can11 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24-Ekim-2007, 11:54   #3 (permalink)
Backstreet's Back!

messy marvin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ben nişanlımdan ayrıldım onun için çok kötüyüm kızgın değilim ona çünkü kafası çok karışık ama keşke barışsak sadece dua edebiliyorum çünkü severken nefret etmeden ortada bişey yokken birini unutmak ve bırakmak çok zor çok üzülüyorum ağlamaktan artık ben yoruldum başka nediyimki nereye baksam onu görüyorum çünkü ben onu çok seviyorum:xmajere::xmajere::xmajere::xmajere::xmajere::xmaj ere::xmajere::xmajere::xmajere:

messy marvin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24-Ekim-2007, 13:40   #4 (permalink)
Fan Club Üyesi

Alıntı:
messy marvin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ben nişanlımdan ayrıldım onun için çok kötüyüm kızgın değilim ona çünkü kafası çok karışık ama keşke barışsak sadece dua edebiliyorum çünkü severken nefret etmeden ortada bişey yokken birini unutmak ve bırakmak çok zor çok üzülüyorum ağlamaktan artık ben yoruldum başka nediyimki nereye baksam onu görüyorum çünkü ben onu çok seviyorum:xmajere::xmajere::xmajere::xmajere::xmajere::xmaj ere::xmajere::xmajere::xmajere:
Üzüldüm .. umarım düzelir herşey..
İlişkilerde %100 berberlik istiyorsan bi tarafın kendinden ödün vermesi gerekir.Erkek egemenliğindeki bir ilşki sarhoş mayın gibidir... sürprizlere herzaman açık olmalısın,iyi veye kötü... Kızların hakim olduğu bir ilşki süresizdir Forever yani.... Ana düşünce 'Hakimiyet'..
Alt 24-Ekim-2007, 13:50   #5 (permalink)
Backstreet's Back!

Alıntı:
utku Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Üzüldüm .. umarım düzelir herşey..
İlişkilerde %100 berberlik istiyorsan bi tarafın kendinden ödün vermesi gerekir.Erkek egemenliğindeki bir ilşki sarhoş mayın gibidir... sürprizlere herzaman açık olmalısın,iyi veye kötü... Kızların hakim olduğu bir ilşki süresizdir Forever yani.... Ana düşünce 'Hakimiyet'..

ana düşünce ''hakimiyet'' ha.... düşünmek lazım bunun üstünde e güzel ama

öfkelendiğim şeylere gelecek olursak;

-duyarsızlık!
-geldiği gibi gider mantığı!
-bu kadar şehit verdik buna rağmen buna; olağan bir durummuş gibi bakan KAFASIZLAR!
-bütün bunlar yetmezmiş gibi bir de ANLAŞILAMAMAK!

yazık....
Alt 24-Ekim-2007, 16:09   #6 (permalink)
Backstreet's Back!

mAmi_bSb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
ben nişanlımdan ayrıldım onun için çok kötüyüm kızgın değilim ona çünkü kafası çok karışık ama keşke barışsak sadece dua edebiliyorum çünkü severken nefret etmeden ortada bişey yokken birini unutmak ve bırakmak çok zor çok üzülüyorum ağlamaktan artık ben yoruldum başka nediyimki nereye baksam onu görüyorum çünkü ben onu çok seviyorum
vay be. biri durumumu anlatsaydı en iyi böyle anlatabilirdi.aynı şeyleri bende yaşıoyurm. yalnız benim durumda nişanlı olma durumu yoktu. yani senin ki bi derece daha kötü. sanırım şu an seni en iyi anlayan benim.

mAmi_bSb isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24-Ekim-2007, 17:30   #7 (permalink)
Fan Club Üyesi

bende anlayabilirim noolmuş'yalnız bir kovboy' olarak sizi anlama imkanım var tabi
bence nişan kız tarafının mührüdür erkek üzerinde. Eski kültürde daha yoğun bir düşünce olan flörtsüzlük(gezme,tozma,bişeyler paylaşma) üzerine en iyi çözümdür..... bir bakıma gezmeyi meşrulaştırma politikası
vede nişan hediyeleri tabi.. okadar çokturki erkek nişanı atmayı pek düşünemez)
benim bu konudaki en gerçekçi düşüncem şudur: Kızın sorunları ewlenene kadar erkeğin sorunları ise ewlenme arifesi ve sonraki bütün yaşam inanmyanları mezarlığa götürebilirim. 100 mezarda belki 1 tane, önce ölen kadın vardır erkeklerin karnesi açık açık orda merak edenler yolu biliyo
az yaşayın demiyorum yanlışş anlamayınn
Alt 24-Ekim-2007, 18:21   #8 (permalink)
Forum Polisi

SiBeRia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

bir insan konuyu bööle bulandırır be utkum bravo
mamim messy Allah yardımcınız olsun. sever anlar... ben de bu yaz ööle bi 6 saat geçirmiştim...5 yıllık sevgilimden ayrılmıştım... umarım gönlünüze göre olur. ama ssyleyebileceğim tek şey vaer (ben de pek işe yaramamıştı ama belki sizde yarar)gerçek aşk asla kaybedilmes olandır.. eğer kaybettiyseniz o gerçek aşkınız değildir(benm ki sanırım gerçek yane inşallaah).. umarım fazla üzmezsiniz kendinizi..

konu başlıına gelirsek, pasaklılardan,sonradan görme insanlardan,kendini beenmiş insanlardan,kıskançlardan accaip nefret ederim.. bana yalan söylenmesinden ifrit oluru. vatanımı sorgulayan,küçük görenleri bi kaşık suda boğmak isterim,kendi bildiklerinin doğru,dier herşeyin yalan olduğunu sananları,kendilerini birşey sananları,dünyanın kendi çevresinde döndüğünü sananları,arkamdan iş çevirenleri,herşeye cevabı olanları,yatağımın üstüne sokak giysileriyle oturanları,uykumdan uyandırmaya kalkanları öldürmek gelio içimden.....

SiBeRia isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25-Ekim-2007, 11:08   #9 (permalink)
Backstreet's Back!

messy marvin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

arkadaşlar müjdeyi veriyim biz barıştık hallettik :muzy::muzy:inş. bu sefer hiç bi daha böyle kötü olmaz :biggrin::biggrin::biggrin:herkese desteği için teşekkürler allah herzaman hayırlısını versin hepinizi seviyorum mami yede çok geçmiş olsun onu çok ii anlıyorum herşey olucağına varıyo kaderde varsa biz doğrusunu seçersek herzaman ii olur ama benimki daha kötüydü hem bana o ayrılalım dedi bunun için kat kat kötü oldum am herşeyin hayırlısı olsun allah hepimizin gönlüne göre versin hepiniz sağolun arkadaşlık dediğimiz bu olsa gerek hepiniz sağolun tekrar tekrar yaşasın bsb fan club:muhahaha::muhahaha::muhahaha::17:

bu arada en çok öfkelendiğim müdürüm hediye hanımdan nefret ediyorum:6::6::6::6:

messy marvin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25-Ekim-2007, 15:09   #10 (permalink)
Üye

Alıntı:
arkadaşlar müjdeyi veriyim biz barıştık hallettik :muzy::muzy:inş. bu sefer hiç bi daha böyle kötü olmaz :biggrin::biggrin::biggrin:herkese desteği için teşekkürler allah herzaman hayırlısını versin hepinizi seviyorum mami yede çok geçmiş olsun onu çok ii anlıyorum herşey olucağına varıyo kaderde varsa biz doğrusunu seçersek herzaman ii olur ama benimki daha kötüydü hem bana o ayrılalım dedi bunun için kat kat kötü oldum am herşeyin hayırlısı olsun allah hepimizin gönlüne göre versin hepiniz sağolun arkadaşlık dediğimiz bu olsa gerek hepiniz sağolun tekrar tekrar yaşasın bsb fan club:muhahaha::muhahaha::muhahaha::17:

bu arada en çok öfkelendiğim müdürüm hediye hanımdan nefret ediyorum:6::6::6::6:
Ne güzel.İnşallah bozulmaz beraberliğiniz.Mami'ye de geçmiş olsun.
Öfkelendiğim şeylere gelince çok ama aklıma gelenleri yazayım...Biri hakkımda başkalarına birşeyler dediğinde iyi ya da kötü,başarım bile olsa...Arkamdan dolaplar çevrilmesi,yalan,iznim olmadan eşyalarımın karıştırılması,ağzını açarak yemek yenmesi -sakız da dahil- görgü dışı hareketler desem daha iyi...bilmişlik taslayıp konuşanlar özellikle yanlış olduğunu söyleyince de sen ne bilirsin denmesi :angry: Yaptığı yanlış şeyleri bana haklı gibi göstermesi...İkiyüzlülerin yaptıkalrı.Yanımda birkaç saniye önce arkasından konuşupda yanına gidince 40 yıllık dost gibi davrananlar hmy: O an zaten deliye dönüyorum ve ben de kötü düşünmediğim halde yanlış lanse edilince :stress: her lafımı yanlış anlayanlar..sorumlulukalrından saçma sebeplerle kaçanlar...Neyse bunalrı yazsam uzun uzadıya devam eder Ve bir de şakasına dediklerim yüzünden ciddiye alınmam ve bu kişiler benim yakınlarım olunca Artık o kadar bıktım ki öfkelenmeye mecalim kalmadı.Ağlamak istiyorum :xmajere::xmajere:

Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil