![]() |
| | #1 (permalink) |
| Yeni Üye Üyelik tarihi: 21-Haziran-2007 Yaş: 23
|
Evet arkidişlerrr haydii öfkelendiğimiz şeyleri yazalım..........:angry::tekme::ulaaaaaaaaaaaaaaaa a:63::denyo: klava::box::argue: :61::deliadam ::ahkafam:1.)annemin odanı topla yine dagınık demesıne 2.)kardesimin abla zamanın bitti kalk hadı sıra pc basına benım gecme vaktım demesıne 3.)karsımda sakız cıgnenmesıne 4.)yolda yuruken managandaların yolda laf atmasına 5.)yalan soylenmesine 6.)onca acı haber varken hala REFERANDUM sacmalagının konusulmasına 7.)olen onca SEHIT haberı aldıgımda 8 9 10 haydii devamınıda sızz getırınnn......................................... ............ |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 11-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Istanbul,Isparta Yaş: 25
|
1)yalnızlık 2)evden uzak olmak 3)dostlarımdan uzak olmak 4)ıspartada yaşamak 5)şehirler arası otobüs yolculuğu 6)hala laptop'um olmaması 7)BULAŞIK yıkamak aklıma geldikçe yazarım ciddi bunlar beni acayip öfkelendiriyor |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 25
| ben nişanlımdan ayrıldım onun için çok kötüyüm kızgın değilim ona çünkü kafası çok karışık ama keşke barışsak sadece dua edebiliyorum çünkü severken nefret etmeden ortada bişey yokken birini unutmak ve bırakmak çok zor çok üzülüyorum ağlamaktan artık ben yoruldum başka nediyimki nereye baksam onu görüyorum çünkü ben onu çok seviyorum:xmajere::xmajere::xmajere::xmajere::xmajere::xmaj ere::xmajere::xmajere::xmajere:
|
| | |
| | #4 (permalink) | |
| Fan Club Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 25-Haziran-2007 Yaş: 29
| Alıntı:
İlişkilerde %100 berberlik istiyorsan bi tarafın kendinden ödün vermesi gerekir.Erkek egemenliğindeki bir ilşki sarhoş mayın gibidir... sürprizlere herzaman açık olmalısın,iyi veye kötü... Kızların hakim olduğu bir ilşki süresizdir Forever yani .... Ana düşünce 'Hakimiyet' ..
__________________ XXXXXXXXTanrıyı Güldürmek İstiyorsan,Ona Projelerinden bahset!..XXXXXXXXX | |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: istanbul-çomü Yaş: 23
| Alıntı:
ana düşünce ''hakimiyet'' ha.... düşünmek lazım bunun üstünde e güzel ama ![]() öfkelendiğim şeylere gelecek olursak; -duyarsızlık! -geldiği gibi gider mantığı! -bu kadar şehit verdik buna rağmen buna; olağan bir durummuş gibi bakan KAFASIZLAR! -bütün bunlar yetmezmiş gibi bir de ANLAŞILAMAMAK! yazık....
__________________ ...acımasızım. | |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: artık sadece Bursa Yaş: 29
| Alıntı:
__________________ ![]() | |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Fan Club Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 25-Haziran-2007 Yaş: 29
|
bende anlayabilirim noolmuş 'yalnız bir kovboy' olarak sizi anlama imkanım var tabi![]() bence nişan kız tarafının mührüdür erkek üzerinde. Eski kültürde daha yoğun bir düşünce olan flörtsüzlük(gezme,tozma,bişeyler paylaşma) üzerine en iyi çözümdür ..... bir bakıma gezmeyi meşrulaştırma politikası![]() vede nişan hediyeleri tabi.. okadar çokturki erkek nişanı atmayı pek düşünemez ) benim bu konudaki en gerçekçi düşüncem şudur: Kızın sorunları ewlenene kadar erkeğin sorunları ise ewlenme arifesi ve sonraki bütün yaşam inanmyanları mezarlığa götürebilirim. 100 mezarda belki 1 tane, önce ölen kadın vardır erkeklerin karnesi açık açık orda merak edenler yolu biliyo![]() az yaşayın demiyorum yanlışş anlamayınn
__________________ XXXXXXXXTanrıyı Güldürmek İstiyorsan,Ona Projelerinden bahset!..XXXXXXXXX |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Edirne <3 Yaş: 24
|
bir insan konuyu bööle bulandırır be utkum bravo ![]() ![]() ![]() mamim messy Allah yardımcınız olsun. sever anlar... ben de bu yaz ööle bi 6 saat geçirmiştim...5 yıllık sevgilimden ayrılmıştım... umarım gönlünüze göre olur. ama ssyleyebileceğim tek şey vaer (ben de pek işe yaramamıştı ama belki sizde yarar)gerçek aşk asla kaybedilmes olandır.. eğer kaybettiyseniz o gerçek aşkınız değildir(benm ki sanırım gerçek yane inşallaah).. umarım fazla üzmezsiniz kendinizi.. ![]() ![]() ![]() konu başlıına gelirsek, pasaklılardan,sonradan görme insanlardan,kendini beenmiş insanlardan,kıskançlardan accaip nefret ederim.. bana yalan söylenmesinden ifrit oluru. vatanımı sorgulayan,küçük görenleri bi kaşık suda boğmak isterim,kendi bildiklerinin doğru,dier herşeyin yalan olduğunu sananları,kendilerini birşey sananları,dünyanın kendi çevresinde döndüğünü sananları,arkamdan iş çevirenleri,herşeye cevabı olanları,yatağımın üstüne sokak giysileriyle oturanları,uykumdan uyandırmaya kalkanları öldürmek gelio içimden.....
__________________ ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 25
| arkadaşlar müjdeyi veriyim biz barıştık hallettik :muzy::muzy:inş. bu sefer hiç bi daha böyle kötü olmaz :biggrin::biggrin::biggrin:herkese desteği için teşekkürler allah herzaman hayırlısını versin hepinizi seviyorum mami yede çok geçmiş olsun onu çok ii anlıyorum herşey olucağına varıyo kaderde varsa biz doğrusunu seçersek herzaman ii olur ama benimki daha kötüydü hem bana o ayrılalım dedi bunun için kat kat kötü oldum am herşeyin hayırlısı olsun allah hepimizin gönlüne göre versin hepiniz sağolun arkadaşlık dediğimiz bu olsa gerek hepiniz sağolun tekrar tekrar yaşasın bsb fan club:muhahaha::muhahaha::muhahaha::17: bu arada en çok öfkelendiğim müdürüm hediye hanımdan nefret ediyorum:6::6::6::6: |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| Üye ![]() Üyelik tarihi: 26-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: Evde Yaş: 24
| Alıntı:
Öfkelendiğim şeylere gelince çok ama aklıma gelenleri yazayım...Biri hakkımda başkalarına birşeyler dediğinde iyi ya da kötü,başarım bile olsa...Arkamdan dolaplar çevrilmesi,yalan,iznim olmadan eşyalarımın karıştırılması,ağzını açarak yemek yenmesi -sakız da dahil- görgü dışı hareketler desem daha iyi...bilmişlik taslayıp konuşanlar özellikle yanlış olduğunu söyleyince de sen ne bilirsin denmesi :angry: Yaptığı yanlış şeyleri bana haklı gibi göstermesi...İkiyüzlülerin yaptıkalrı.Yanımda birkaç saniye önce arkasından konuşupda yanına gidince 40 yıllık dost gibi davrananlar hmy: O an zaten deliye dönüyorum ve ben de kötü düşünmediğim halde yanlış lanse edilince :stress: her lafımı yanlış anlayanlar..sorumlulukalrından saçma sebeplerle kaçanlar...Neyse bunalrı yazsam uzun uzadıya devam eder Ve bir de şakasına dediklerim yüzünden ciddiye alınmam ve bu kişiler benim yakınlarım olunca Artık o kadar bıktım ki öfkelenmeye mecalim kalmadı.Ağlamak istiyorum :xmajere::xmajere:
__________________ ![]() | |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |