![]() |
| | #21 (permalink) |
| Fan Club Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 25-Haziran-2007 Yaş: 29
|
Sabun köpüğü gibi ruhlarını okşıycaksın onların (fazla köpürtmemeye dikkat ederekten!) wayy bende bu cümleyii sevdimm, hemen Coppy/paste yapım...ilerde lazım olur
__________________ XXXXXXXXTanrıyı Güldürmek İstiyorsan,Ona Projelerinden bahset!..XXXXXXXXX |
| | |
| | #22 (permalink) | |
| Banned Üyelik tarihi: 27-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: SAMSUN Yaş: 28
| Alıntı:
şairiz ne de olsa, bide işi bilceksin tabii | |
| | |
| | #27 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 11-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Istanbul,Isparta Yaş: 25
| ben bir şey arakladım ama ben onu hayat felsefesi olarak bana çok uyduğu için aldım lafta kalmıyor yani benim ki şey idi 'senin kalbini kıracağıma annemin en kıymetli vazosunu kırarım'
|
| | |
| | #29 (permalink) | |
| Banned Üyelik tarihi: 27-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: SAMSUN Yaş: 28
| Alıntı:
bizde o cümleden bahsettik sonuçta, hayat felsefesi olarak alman bişey değiştirmez... aldığın halde almadım diyerek beni iftirayla suçladığını görmeyim bidaha. (Unutma ki; benim hayata dair söylediğim hiç bir söz lafta kalmaz) Dip not: kullandığım emir kipleri, ciddiyet taşımamaktadır! yanlış anlaşılmamaktan dolayı not düşülmüştür. Mesajın genel anlamda ciddiyet taşımadığı, kullanılan gülünç kelimelerden de anlaşılmaktadır | |
| | |
| | #30 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 11-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Istanbul,Isparta Yaş: 25
|
bir kere şu çalmak kelimesini hayatımda hiç sevmediğim bir kelimedir onu bir bil kullanma bana lütfen iki ciddi o cümleyi ben çok önemsiyorum ama bir tane daha var onu da ben sana armağan edeyim 'hep destek tam destek' bu laf a da bayılırım ben |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |