Backstreet Boys Türkiye  

Go Back   Backstreet Boys Türkiye > Keep The Backstreet Pride Alive! > Eğlence ve Oyun Parkı > Forum Oyunları

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 16-Haziran-2011, 13:39   #441 (permalink)
Yeni Üye

trustno1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
SiBeRia Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
vallaha katıldım inanamazsın.
Ben de kendini bi b.k sanan,herşeye karşı çıkıp da birşeyler yaptığını sanan, dünyadan çekip gitme cesaretini gösteremeyip de sürekli dünyanın ne kadar b.ktan olduğundan dem vuran,kendisini dünyanın merkezinde görüp de tüm kötülüklerin kendi başına geldiğini sanan,sadece onun ile ilgili planlar olduğunu düşünen,halbuki kimsenin ve tabii ki kainatın hiç bir tarafına takmadığı insanlara gıcık oluyorum. Yani sana
ama onlara özenmiyor da değilim yahu. benim gibi vurdumduymaz olmaktansa etrafına özen gösteren,sürekli kalabalıkta yorulmaktansa,yalnız başına kafa dinleyen,gülmekten çenesi ağrıyacağına,ağlamaktan gözleri yanan insanlara özeniyorum. bir gün ben de böyle olabilri miyim kiii??? Ha dünya,hayat,ne b.ktansın yhaaaaa
Dünyadan çekip gitme cesareti? O'da nedemek anlayamadım... Dünyadan ne denli az bir beklentim olduğunu bilseydiniz gerçekten şaşardınız... Ama malesef kendi kararımla çekip gidersem herşeyi riske atmış olup şimdiye dek çektiğim herşeyin boşa gitmesine sebep olmaktan başka birşey yapmamış olurum... Son zaten aynı... Tanrının benim için çizdiği kadere karşı gelmek istemeyecek kadar korkağım ama bazen dayanamıyorda diğilim aslında...

Ben aptal biri diğilim, kötülüklerin sadece bana olmadığını çoğu insanın ve diğer birsürü canlının ne denli acılar çektiğini biliyorum... Ama yapacak birşeyim yok.. Keşke olsaydı ama kimseninde benim için yapacağı birşey yok sanırım bu bizi eşit kılıyor biryerde... Herkez kendine göre merkezdir... söylediğin şey bence tamamen saçmadır... Ayrıca ben dünyanın diğil ama insanların b.ktan olduğunu söylüyorum, ve haklısın hayat b.ktan olabiliyor ama ne nedenle olduğunu bunlardan daha sonra ne gibi iyilikler çıkabileceğini bilemiyoruz... yine büyük fark.. Ayrıca inan bana benim gibi biri olmak istemezdin..
trustno1 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18-Haziran-2011, 16:46   #442 (permalink)
Forum Polisi

SiBeRia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Bayılıyorum cidden sana. senin gibi olmak istemeyeyim de ne yapayım ama sen söyle Bir insan bu kadar gülerken ağlayabilir,bu kadar durarken koşabilir,bu kadar akım derken bokum diyebilir yane
Şimdi bir de tartışırken eğer cümleleri de kullanırsak,şuna cevaben yazıyorum mantığnda,sen saçmalarken biz daha rahat, biz saçmalarken de sen daha rahat anlarsın

SiBeRia isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18-Haziran-2011, 17:13   #443 (permalink)
Yeni Üye

trustno1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
SiBeRia Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bayılıyorum cidden sana. senin gibi olmak istemeyeyim de ne yapayım ama sen söyle Bir insan bu kadar gülerken ağlayabilir,bu kadar durarken koşabilir,bu kadar akım derken bokum diyebilir yane
Şimdi bir de tartışırken eğer cümleleri de kullanırsak,şuna cevaben yazıyorum mantığnda,sen saçmalarken biz daha rahat, biz saçmalarken de sen daha rahat anlarsın
Dediğinden bir satır anladım dersem yalan olur
trustno1 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18-Haziran-2011, 21:53   #444 (permalink)
Forum Polisi

SiBeRia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Doğrudur durarken yazmışım dururken yazıcaama haklısınn

SiBeRia isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18-Haziran-2011, 23:47   #445 (permalink)
Fan Club Moderatörü

bakırköy'den falan yazıyo heralde arkadaş yani ben resmen şu an buna inanıyorum. ya da biri bizimle dalga geçtiğini sanıyor

You know you love me, xoxo, gossip girl!

ChAoS@yeal isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil