![]() |
| | #441 (permalink) | |
| Yeni Üye Üyelik tarihi: 13-Haziran-2011
| Alıntı:
Ben aptal biri diğilim, kötülüklerin sadece bana olmadığını çoğu insanın ve diğer birsürü canlının ne denli acılar çektiğini biliyorum... Ama yapacak birşeyim yok.. Keşke olsaydı ama kimseninde benim için yapacağı birşey yok sanırım bu bizi eşit kılıyor biryerde... Herkez kendine göre merkezdir... söylediğin şey bence tamamen saçmadır... Ayrıca ben dünyanın diğil ama insanların b.ktan olduğunu söylüyorum, ve haklısın hayat b.ktan olabiliyor ama ne nedenle olduğunu bunlardan daha sonra ne gibi iyilikler çıkabileceğini bilemiyoruz... yine büyük fark.. Ayrıca inan bana benim gibi biri olmak istemezdin.. | |
| | |
| | #442 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Edirne <3 Yaş: 24
|
Bayılıyorum cidden sana. senin gibi olmak istemeyeyim de ne yapayım ama sen söyle Bir insan bu kadar gülerken ağlayabilir,bu kadar durarken koşabilir,bu kadar akım derken bokum diyebilir yane Şimdi bir de tartışırken eğer cümleleri de kullanırsak,şuna cevaben yazıyorum mantığnda,sen saçmalarken biz daha rahat, biz saçmalarken de sen daha rahat anlarsın
__________________ ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #443 (permalink) | |
| Yeni Üye Üyelik tarihi: 13-Haziran-2011
| Alıntı:
| |
| | |
| | #445 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| bakırköy'den falan yazıyo heralde arkadaş yani ben resmen şu an buna inanıyorum. ya da biri bizimle dalga geçtiğini sanıyor
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |