![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 05-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: AntaLya - MaNavgat Yaş: 20
|
arkadaşlar yeni bir oyun başlatıyom! Üsteki üye sizin için ne ifade ediyo,sizce nasıl biri,en azından yazdıkları mesajlardan yola çıkarak yazabilirsiniz! benden başlayabilirsiniz! |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Edirne <3 Yaş: 24
|
geçtiğimiz günlerde doğum günü olan kişi walla herşeyden önce bsb fanıdır canmdır cigerimdir kardeşimdir.. daa tam tanımasam da severim geldii gibi katılmıştır foruma aktif olmuştur girişkendir..... (yeter mi )
__________________ ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Fan Club Özel Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 11-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Ankara Yaş: 22
|
siberia öbür forumdan beri bilirim kendisini never gone alır almaz siberia adlı şarkıya tutulmuştur bsb fanı olduğundan bi yerde kardeşimdir foruma katılıp bişeyler katmak için çabalayan kardeşlerimden biri seni sevioruz siberia |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Fan Club Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Ankaraa Yaş: 21
|
Ayşegülüm ben eski foruma ilk kaydolduumda daha çömezken bana her konuda yardımcı olan ve ilk tanıdıım fandır. Yardımseverdir,mantıklıdır,sevecendir , bitanedir o Zaten BSB fanı olduğu için fazla söze gerek yok...![]() Seni seviyoruz |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Banned Üyelik tarihi: 27-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: SAMSUN Yaş: 28
|
Daha bu yeni forum açılmamışken eski forumdaki yazılarımla kendisinde *kevinci olarak* merak uyandırp ve emailimi bulup msnine ekleyerek tanıştığım ve "mrb ben forumdan elif" diyince kendisini ankaradaki diğer elif sandığım arkadaşım... Bende onu tanıdığma memnun oldm. ilk sözlerinden birisi: "oh be kevinci biriyle konuşuyorum sonunda..negüzel" gibi bişeydi.. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: artık sadece Bursa Yaş: 29
| tek kelimeyle SIRADIŞI. hayatta herzaman böyle kişilerle tanışamazsınız. ben kendimi gezmeyi seven biri olarak sanırdım. meğer neleri varmış. gnçtrkcll nin peşinden bütün türkiye yi dolaştı ya. bizim buraya da geldi. onbin kontör muhabbetine benide bulaştırdı.(hala milleti inandıramadım ya kontörler benim değildi diye )
__________________ ![]() |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Çaylak Üye ![]() Üyelik tarihi: 01-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: Neverland =)) Yaş: 22
|
sitenin yöneticisi.Pek tanımıyorum daha
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] My ELIJAH forum : http://elwood.tt.cx My LOTR forum : http://lotrandewlovers.proboards81.com :clap: |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Fan Club Özel Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 11-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Ankara Yaş: 22
|
sedoşum benim tatlı mı tatlı sohbetine doyum olmaz ankaralı hemşerim benim seni çok sefiom forumda baya sonra tanıştık gerçi ama şimdi çok sevdiklerimden biri seni görmeden ölmüycem sedoşum |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: istanbul-çomü Yaş: 23
|
seda'cığım, bitaneciğim şirinem,yeni tanıdım amaaaaa..... tam tanıdım yani dünya tatlısı sevimli bir kişilik... sohpetine de kendine de doyum olmuyor vallahi
__________________ ...acımasızım. |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |