![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: istanbul-çomü Yaş: 23
| Biraz özeleştiri mi yapsak ne... millet olarak bu sıralar pek yapmadığımız birşey neticede. başlayın o halde; (yine kafiyeli oldu )
__________________ ...acımasızım. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 27
|
bence konuyu açan olarak sen başlasan daha makbule geçerdi.. yok benim kendimi eleştirecek bi tarafım yok diyosan o başka ![]() neyse ben başlıyayım o zaman; şöle diyebilirim; forumda bazı konularda yazdığım cevaplardan sonra ,bana değilde sanki kasıtlı olarak bir üstteki kullanıcıdan ya da onun üstündeki kullanıcıdan alıntı yaparak cevap yazanlara uyuz oluyordum.. ulen diyodum kimse bizi sallamıyo burda herkes tanıyacağını tanımış bizi adam yerine koyup da cevap yazan yok.. ben de gıcıklığına laf sokmaya çalışıyodum, o zamanda bunlar birlik olup cevapları da yapıştırıyolardı tabi özeleştiri olarak şunu diyebilirim yaptığım şey yanlıştı.. ama oldu bi kere napıyım ![]() (dipnot: bu anlattıklarım eski forumla ilgiliydi )
|
| | |
| | #3 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: USA
|
bu forumu çok seviyorum burda çok sivri görünüyorum belki bazılarınız için ama ya da agresif bunu bilerek yapmıyorum... sadece backstreet boys u herkesten üstün tutuyorum ve onlara olumsuz bişey söylenince kaldıramıyorum.... özeleştiriye gelince mükemmelim (iyi yönlü eleştiri)
__________________ Everynight I pray on bended knee.... Someday I will be.... |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: istanbul-çomü Yaş: 23
| Alıntı:
![]() evet kendime iyi davranıp ''üstün bir kişilik'' olduğumu itiraf ediyorum. (tabi yerseniz )
__________________ ...acımasızım. | |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Edirne <3 Yaş: 24
|
................ hmmmmmm..... peki ; çook sulugözümdür,hemeen ağlarım accaip kinciyimdir,bana yapılanı asla unutmam,bir insanı sildim mi asla geri yazmam tepem attı mı karşımdaki babam olsa tanımam ana avrat girerim,zaten tepem attı mı deli kuvveti de gelir bi güzel daatırım ![]() İnsanlar için herşeyi yaparım,mümkün olduunca kendimi kullandırırım (salağım ya) sonra da kafamı taşlara vururum...... başka aklıma gelmio ammaaa...
__________________ ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: artık sadece Bursa Yaş: 29
| Alıntı:
ben yerim
__________________ ![]() | |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Fan Club Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 25-Haziran-2007 Yaş: 29
|
ya oldugun gibi gorun yada gorundugun gibi ol demisler// ben ikisini birbirine tamamlyarak hayati gormeye calistigm icin kimseyi elestirmyorum/ herkesi oldugu gibi kabul ediyorum // zaaflarim oolmadigi icin ve sabit dusunce yapisi da icimde var olmadigi icin kendimi de elestirmyorum ozelesririm yok aabi |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 05-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: AntaLya - MaNavgat Yaş: 20
| Durun bariiim ben de kendimi eleştirimmm acayip derecede sulu gözümdür....hemen her şeye ağlarım bir şeye bağlandım mı onu asla bırakmam(bsb olduğu gibiii )bazen inanılmaz derecede sinir ve gıcık bi insan olabilirim! insanlar bana nasıl davranıyorlarsa bende onlara aynı davranırım sonracığıma....insanların iyiliği için onların mutlu olmaları için elimden ne geliyosa yaparımmm.... yengeç burcumda da yazdığı gibi saftiriğin birimdir ayrıcaaaa deli cesareti vardır bende.... yaaa dayımın bana karşı sürdüğü arabanın önünde dururum çarpacak mı çarpmayacak mı diyee ....ya da yükseklik korkumu yenmek için deli gibi atlarım yüksekten sularaa |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |