![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: USA
| çok basit bir oyun.... yok kampanya mı demeliydim. hem eğlenceli hemde aydınları tiye almaya birebir... :haha: işin geyiği asıl özür dilemeniz gerekenden değil tam tersi durumdan özür dilemenizdir. umarım anlarsınız. zeka seviyesiyle alakalı bişey ama bakacaz artık ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -kendimden özür diliyorum böyle insanlara adminlik yaptığım için -ve yine kendimden özür diliyorum dayıya o iğrenç esprisine rağmen dayı demeye devam ettiğim için:w00t::w00t::w00t::w00t:
__________________ Everynight I pray on bended knee.... Someday I will be.... |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Edirne <3 Yaş: 24
|
ben de ilk olarak Vampirlere soykırım yapan insanoğlu ve özellikle klise ile avcılar adına vampirlerden özür diliyorum ![]() Beyin hücrelerimden çokk uyuduğum ve sigara içtiğim için özür diliyorum Ha bi de para ve banka hojam Saayın Naci Bayraç tan "Ben para kısmıyla ilgileniyorum Bankalar sizin oldun" esprim yüzünden özür diliyorum
__________________ ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Yaş: 27
|
önce bu konunun ortaya çıkmasında kısmen emeği geçmiş olan özrümü yazayım; -kulaklarımdan özür diliyorum, son ses ipod dinlediğim için.. sonra da yeni bir özür; -iki yıl önce otobüste paşabahçe ssk'yı sorduğunda yanlışlıkla paşabahça devlet hastanesi'ni tarif ettiğim adam, birazcık geç de olsa özür diliyorum..
__________________ ![]() "together we stand, divided we fall" |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Fan Club Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 17-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: İzmir Yaş: 25
|
Kuzenimin sana kısmet buldum dalgasına telefon numaramı ve msnimi birine vermesine istemeye istemeye izin verdiğim için kendimden özür diliyorum. Yine bahsı geçen telefon ve msni iki haftadır açmadığım için telefonumdan ve msnimden özür diliyorum |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |