![]() |
| | #1 (permalink) |
| Çaylak Üye ![]() Üyelik tarihi: 19-Ekim-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 16
| en sewdiiniz ve en nefret etiiniz reklamları yazın ![]() bnm en sewdiim:aveanın reklamları en nefret etiim:1çikilop,2çikilop..............6çikilop yediiii iğrenç yhaaaaaa |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 25
| bende rocco lolipopun reklamına gıcığım :angry: o ne ya yalama sesleri çıkıyo iğrenç bide kardelen ayşe ıyyyyyyyşşş bulursam o karıyı döverim ha :denyo: hatta eylülde dardanel ayşe demişti çok gülmüştük bi kerem:haha: |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Fan Club Özel Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 11-Mart-2008 Yaş: 27
|
sütaş ayranın bir reklamı vardı.. inekler arasında şu dialog geçiyordu -peki abi biz neden içmiyoruz ? - oğlum çünkü biz İNEĞİZ ! :haha: süper ya ben bayılıyodum bu reklama...
__________________ |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: USA
|
en sevdiğim reklamlar eti gofreti reklamlarıydı -eti nin yenisi eti gofreti __________________________ - şimdi bir eti gofreti alana ikincisi aynı fiyata ___________________________ - eti den ön yemeli gofret kampanyası... iki eti gofreti al birini önden ye ______________________________ - eti gofreti ailesi yeni biri katıldı.. bitter çikolatalı eti gofreti (zenci bir karton tip ekranda görünür) ____________________________ - eti gofreti alana hava bedava su bedava ayrıca eti puf reklamları bir adet kahverengi bir adet beyaz eti puf gece yıldızları seyrederken yıldız kayar beyaz olan -yıldız kaydı ne diledin kahverengi -önce seni yesinler aynı ikili bu kez ormanda çadırdalar dışarıdan kurt sesleri gelekte beyaz titriyor kahverengi - duydun mu beyaz - neyi? kahverengi -senin beyaz olanını yiyolarmış.... bayılıyorum bu iki reklama birde pınar prebiyotikleri çok sevmiştim... murrun, baarsak, kemmik, beyn.... kanımca o kadar eğlenceli ve kaliteli başka reklam çekilmediğinden geriye kalan reklamları beğenmemekteyim....
__________________ Everynight I pray on bended knee.... Someday I will be.... |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Fan Club Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 28-Mart-2008 Bulunduğu yer: ankara,66 vatan 06 mekan Yaş: 20
|
bende pınar sosis reklamındaki kıza bayılıyodum(seni bizim eve götürsem gelirmisin ,pınar sosis pişirirmisn)çok tatlıdı o kız yaa. halada tatlı...en nefret ettiğim reklamda bi parfüm reklamıydı. göstermedikleri yer yoktu yani..
|
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |