![]() |
| | #1 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Yaş: 27
|
forumda iç karartan öfke dolu başlıklardan sonra devrim niteliğinde yeni bir oyun. hani sınavda umarsızca sallarsın da tutar ya işte öyle şeyler yazın, kendinizi mutlu eden şeylerle mutlu edin herkesi. mottomuz; hepimiz polyanna'yız.. düşünen: bsb_grgn (saygılarıyla..)
__________________ ![]() "together we stand, divided we fall" |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Edirne <3 Yaş: 24
|
hmmm... beni mutlu eden şeyler ![]() eskişeirden eve dönüğümde babama sarılmak beni çooook mutlu edio özlediğim arkadaşlarmla buluşmak,pikniğe gitmek (beni pikniğe götür 40 yıl kölen olurum o derece mutlu oluom yane ) bsb nin bi başarısını duyunca mutlu oluyorum ,bana şekerleme verince mutlu oluyorum,lunaparka gidince,go-karta gidince(hele de yeniosam)Nick bana twitterdan cevap verince ,Bsb Türkiyeye gelince blaa blaa blaa bu gider ya ben çabuk mutlu olabilen bir insanım ya ota b.ka mutlu olurum yane (ps: ota b.ka da sinirlenirim.. yapı meselesi canım )
__________________ ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 14-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 20
|
dayı dayı dayı hala öğrenemedin 3 nokta daa bu konu açıldığı için çok mutlu oldum mesela belki forumun eski neşesine bu konu katkıda bulunabilir . Açtığın için teşekkürler dayı konuyu saygılarımla ...
|
| | |
| | #5 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| bugün her ne kadar genel olarak öfkeli olsamda, beni mutlu eden bi kaç küçük gelişmeler oldu.. 1.yalın'ın yeni albümünü artık dinleyebilecek olmam 2.sakis rouvas'ın eurovision da yunanistan adına yarıştığını duymam :d
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 08-Mart-2009 Bulunduğu yer: Ankara Yaş: 19
|
Beşiktaşımın Galibiyeti , Mac yapması ,Formalarımı giymek , Mac günü macı beklemek , Beşiktaşlı Arkadaşlar Tanımak , Beşiktaşla Yaşamak ... Hepsi Beni Mutlu Ediyor... Ama forumda mac konusamamak da üzüyor
__________________ ![]() |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |