![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 18-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: ankara Yaş: 26
|
Benim Türk Milletine,Türk Cumhuriyetine ve Türklüğün istikbaline ait görevlerim bitmemiştir.Sizler,onları tamamlayacaksınız.Siz de sizden sonrakilere benim sözümü tekrar ediniz... Madem ki sonu nasıl olsa sıfırdır,bari yaşadığımız müddetçe neşeli olalım... Zafer,zafer benim diyebilenin;başarı,başaracğım diye başlayanın ve başardım diyebilenindir... Dünyada ne görüyorsak KADIN'ın eseridir... Yaşamak demek faaliyet demektir... Cevheri gösterebilmek için çamuru atmak lazımdır... Medeni olmayan insanlar,medeni olanların ayaklarının altında ezilmeye mahkumdurlar... Medeniyet yolunda yürümek ve muvaffak olmakhayat şartıdır.Bu yol üzerinde duranlar veya bu yol üzerinde ileriye değil,geriye bakmak cehalet ve gafletinde bulunanlar umumi medeniyetin coşkun seli altında boğulmaya mahkumdurlar... !!! Bizi yanlış yola sevk eden habisler(soysuzlar),biliniz ki çok kere din perdesine bürünmüşlerdir.!!! Her sarıklıyı hoca sanmayın,hoca olmak sarıkla değil,zihinledir... Milletimi şimdiye kadar söylediğim sözlerle ve hareketlerimle aldatmamış olmakla gurur duyuyorum... Böyle bi devirde en büyük makam,çalışkanlara ait olacaktır... Bir memleketin,bir memleket halkının düşmandan zarar görmesi acıdır.Fakat kendi ırkından büyük tanıdğı insanlardan vefasızlık,felaket görmesi daha acıdır... Medeniyet öyle kuvvetli bi ışıktır ki,ona ilgisiz olanları yakar mahveder... Gençler,cesaretimizi takviye ve idame eden sizlersiniz.Siz, almakta olduğunuz terbiye ve irfan ile insanlık ve medeniyetin,vatan sevgisinin,fikir hürriyetinin en kıymetli timsali olacaksınız.Yükselen yeni nesil,istikbal sizsiniz.Cumhuriyeti biz kurduk,onu yükseltecek ve yaşatacak sizsiniz... Sizler,yani yeni Türkiyenin genç evlatları!Yorulsanız dahi beni takip edeceksiniz...Dinlenmemek üzere yürümeye karar verenler,asla ve asla yorulmazlar.Türk Gençliği gayeye,bizim yüksek idealimize durmadan,yorulmadan yürüyecektir... M.KEMAL ATATÜRK
__________________ |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |