Backstreet Boys Türkiye  

Go Back   Backstreet Boys Türkiye > Keep The Backstreet Pride Alive! > Backstreet Üniversitesi > Mustafa Kemal Atatürk

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 02-Ağustos-2007, 16:59   #1 (permalink)
Aktif Üye

Standart Ata'nın Kurduğu Cumhuriyette Sonumuz Böyle Mi Olacak??

"Neden Baba?"
Cocuklariniz yarin boyle mi yasasin?..
Yil 2020,kizim 18,ben 47 yasindayim...
"Baba bizim bayragimizda sizin zamaninizda Ay-yildiz varmis neden simdi hac isareti ve anlamini bilmedigim renkler var? 2 arkadas okulda tavan arasinda eski bir atlas bulmustuk, o atlasta gorduk daha once Edirne'den Kars'a kadar Turkiye topragi imis, simdi neden o haritanin 1/5'ine Turkiye diyoruz?
Eskiden her mahallede 1–2 cami varken, simdi neden her ilde bir cami var, dedem bahsetmisti daha once ezan denen bir sey varmis, gunde 5 defa camilerden okunurmus simdi bu can sesleri ne baba?
Filistinlilerin zamaninda topraklarini parca parca satarak Israil'in kurulmasina sebep olduklarini hic mi bir yerde okumadiniz da, topraklari mizi sattirip simdi bu ufacik alana bizi hapsettiniz. Siz atalarinizdan boyle mi aldiniz bu topraklari, emaneti boyle mi korudunuz. Gunden gune topraklarimiz satilirken siz uyuyor muydunuz baba?
Baba kucukken herkesin beni Aybuke diye cagirdigini hatirlar gibiyim simdi neden bana Angel diyorlar, beni kulagima Angel ismini ezanla sen mi soyledin?
Bizim evin onunden tanklarla gecen Amerikan askerleri kim baba? Hergun bize hakaret ederek ve sizi her gordukleri yerde coplayarak demokrasi! mi getirdiler baba? Bize okulda demokrasinin tanimini daha farkli ogretiler sanki
Elime gecen gun bir kitapgecti baba, senin gencliginden kalan. Biz Ankara'ya tasinmazdan once memleketimizin ismi Gaziantep'mis ve 6317 sehit vererek "Gazi" lik unvanini kazanmis. Neden simdi oraya kurdistan diyorlar baba. Baba hani sizlere kurtlerle Turkler kardestir demisler, peki kardeslerim neden bizi oldurup ulkemizde ayri devlet kurdular.
Baba o kitapta Ataturk diye birinden de bahsetmisti. O her kimse 1933'te Bursa'da bir nutuk vermis, ben simdi bile ne kastettigini anlayabiliyorken, sizin gencliginiz bu kadar mi cahildi de o uyarilari dikkate almadiniz.
Simdiki kurdistan topraginda yer alan Suleymaniye'de askerimizin basina cuval gecirmisler ve sen o donemde genctin, hic mi kanin donmadi baba. Neden hesap sormadiniz bunlari gormezden gelen yoneticilerinize?
O az once bahsettigim Ataturk size bir hitabe yazmis ve sizi hain yoneticilere ve usaklara karsi uyarmis ve hitabenin sonunda da "Muhtac oldugun kudret damarlarindaki asil kanda mevcuttur." demis. Baba kaniniz o kadar bozuk mu ki ulkemizi bu hale getirenlerin yakasina yapismadiniz.
Baba Turkiyeli ne demek, biz Turk cocugu degil miyiz, soyumuz belli degil mi bizim, o kitapta okumustum "Ne mutlu Turkum diyene" yaziyordu. Peki, baba ben neden mutlu degilim. Turkum demek sucsa ve kotu bir seyse siz eskiden neden soylerdiniz.
Baba biz Kurtulus Savasi denen bir sey yasamisiz, kitaba gore dunyanin gordugu en sanli savasmis ve o savasta 4 milyon sehit vermisiz. Madem bu vatandan bu kadar kolay vazgececektiniz de neden o kadar sehit verdiniz.
Hic mi kitap okumadiniz, hic mi sizi uyaran olmadi, hic mi goremediniz ulkemizin peskes cekildigini, eger farkinda olduysaniz ve duygusuzca evinizde oturduysaniz sizin o hainlerden ne farkiniz kaldi. Allah'in huzuruna hangi yuzle cikacaksiniz baba. "Vatan sevgisi imandandir" diye bir hadis varken hadi diyelim ki Turklugunuzden vazgectiniz bari Islam'in emrine uysaydiniz.
Senin eski cd'lerden dinledim baba, bizim de bir Istiklal Marsimiz varmis, o marsi yalnizca koru korune ezberlediniz mi? Atalarimiz sizi her firsatta uyarmis, demis ki "Ey Turk titre ve kendine don."Baba ne zaman titreyeceksiniz, Ankara'yi da kaybettikten sonra mi? Bundan 13 yil once titremediyseniz eger artik hic bir sey titretemez sizi.
Baba sen son bagimsiz olan Turkiye Cumhuriyetini gordun."Ya devlet basa,ya kuzgun lese" diyebilecek bir Hasan Tahsin,bir Sehit Sahin,bir Sutcu Imam yok muydu aranizda?Yaziklar olsun baba sizin gencliginize!
Bu gunleri gorecegime hic dogmasaydim baba. Turklugunuzden utanmadiniz hic olmazsa insanliginizdan utansaydiniz baba. Bu vatan goz gore gore altinizdan kayarken hic olmazsa SEREFINIZLE OLEMEDINIZ MI?"

düşünmeliyizzzz....... ....alıntıdır.....

backstreet_tuchee isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-Ağustos-2007, 20:26   #2 (permalink)
Forum Polisi

SiBeRia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

yorum dahi yapamıyorum... aslında yapmam gerek... sonumuzn ne olacağını bile bile sessiz durmak onları teşvik etmekten başka işe yaramas ama.... söylenecek sözüm kalmadı... bu güsel paylaşım için teşekkürler... UMARIM YALNIZCA Bİ HİKAYE OLARAK KALIR,YAŞANMAS....

SiBeRia isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-Ağustos-2007, 20:53   #3 (permalink)
Banned

ne denir bilmem ki..
aj_craw isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-Ağustos-2007, 22:10   #4 (permalink)
Aktif Üye

ben de öyle umuyorum ama şu anki durumu görünce her şey olacak gibi..umarım herkes durumun ciddiyetini anlar çünkü bu sadece bizlerle olmuyor...

backstreet_tuchee isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-Ağustos-2007, 09:15   #5 (permalink)
Fan Club Özel Üyesi

Ben bu anlatılanların bu hikayelerin ve bunun gibi bir çok fantazinin olacağına olunabilceğine oldurulacağına veyahut bu şekilde gerçekleşeceğine inanmıyorum. Sadece bir hikaye ve fantastik bir düşünce olarak bakıyorum. Bu benim görüşürm tartışma başlatmak da istemem

http://www.pu-co.com/iletisim.html
Adresini tıklayarak Purple Concerts e BSB ile ilgili temennilerimiz iletelim. Türkiye de bu işi yapabilecek en yeni ve en güçlü firma olması dışında gerçekten ilgilendiğimizi de gösterirsek sanırım sonuç alabiliriz.
bacx3t isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-Ağustos-2007, 15:10   #6 (permalink)
Backstreet's Back!

crawling - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

arkadaşlar rahat olun ya sonumuz hiç bişekilde boyle olmayacak.. inanmayın boyle şeylere.. tamamen hayal ürünü bunlar..
crawling isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-Ağustos-2007, 18:51   #7 (permalink)
Fan Club Üyesi

Dünya siyaseti türkiye üzerinden rantlanma peşindedir. Bunu bilmemek,görmemek yada polyyannayı çok sewmek isteyebiliriz. Ama kurtuluş savaşından beri ülkemizden gözlerini ayıramayan dış mihraklar türlü entrikalarla rolüne devam etmektedir. Daha 1 asır geçmedi o günler çok sıcak.. inanabiliyormusunuz ki politikaları değişsin? bir ülke ancak bayrağını paylaşma durumuna gelirse yok olur. ve bu planı sevr anlaşmasında zaten görüyoruz. açık açık ülkeyi böldü mu devletler. Ama yüreğiyle,bileğiyle atalarımız kanlarını vererek mu toprakları vermediler arkadaşlar. vatanına aşık bir millet değiliz artık. bugün, savaş çıksa hangi clubber ölüme atlar? hangi manken mermi taşır? hangi politikacı savaşa birfiil girer? hiçbiri olmaz arkadaşlar. pkk yı besleyen ülkelerle el sıkışıyoruz bunu herkes biliyor. böyle kirli bir siyaset dönüyo işte günümüzde. Geçmişini bilmeyen geleceği yorumlayamaz... ben bu hikayede belli noktaların olacağına inanıyorum.. ne kadar istemesemde..
utku isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-Ağustos-2007, 19:38   #8 (permalink)
Backstreet's Back!

crawling - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
utku Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Geçmişini bilmeyen geleceği yorumlayamaz... ben bu hikayede belli noktaların olacağına inanıyorum.. ne kadar istemesemde..
geçmişini bilmeyen adam benim arkadaşlar kimse alınmasın üstüne.. utku,abi şu inandığın noktaları da bi yazsan da ben de bilgilensem.. tartışmak için deil anlıyorsundur umarım
crawling isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-Ağustos-2007, 20:46   #9 (permalink)
Yeni Üye

Alıntı:
bacx3t Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ben bu anlatılanların bu hikayelerin ve bunun gibi bir çok fantazinin olacağına olunabilceğine oldurulacağına veyahut bu şekilde gerçekleşeceğine inanmıyorum. Sadece bir hikaye ve fantastik bir düşünce olarak bakıyorum.
umarım dediğin gibi fantazidir... kurtuluş savaşı sırasında evlatlarını gözü kapalı cepheye, ölüme yollamış anaların kızlarının ,babaları şehit olmuş oğulların ülkeyi getirdiği hale bakınca inancımı yitiriyorum, gerçekten. birilerinin bu insanlara o günleri hatırlatması gerek...

BSBciler birleşin!
[SIGPIC][/SIGPIC]
helenaisdeadtoall isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-Ağustos-2007, 21:23   #10 (permalink)
Forum Polisi

SiBeRia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Türkiye üstünde oynanan oyunların,bu oyunlar için hazırlanan politikaların,20 yıl öncesinden hazırlanan planların,planlar çerçevesinde piyon olarak politikaya sokulmuş üst düzey yetkililerin,oynanan seçim sonuçlarının,kanunun açıklıından yararlanıp siyasete girmiş vatan hainlerinin herkes farkında.... ama farkında olmadıkları bişi var ki bu seçimlerde istediğini alamamış olan türk gençlii gerekirse kendisini seçimin dışında bi kulvarda,şehit atalarımızın kanlarını döktüğü toprakların üstünde kanıtlamaktan çekinmeyeceklerdir...

(NOT:ACCAİP GAZA GELDİM..... SÜRÇÜ LİSAN ETTİYSEK AFFOLA)

SiBeRia isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil