![]() |
| | #1 (permalink) |
| Yeni Üye ![]() Üyelik tarihi: 30-Haziran-2007 Yaş: 23
|
arkadaslar bu konudakı fıkrlerınızı beklıorum ) ayrıca fenerbahcelı ark.lar içinde sevındırıcı oldu cunku ılk yarı butun derbılerımızı iç sahada oyanayacagız )
|
| |
| | #2 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 27
|
hayırlısı olsun.. ben de fenerliyim de fikstürün bi önemi yok aslında.. derbilerde geçen sene içerde bi gs yi yendik dışarda 9 puan aldık.. bu sene rakiplerimiz daha güçlü,iyi transferler yaptılar.. bakalım görücez |
| |
| | #4 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: artık sadece Bursa Yaş: 29
| aslında forum da "kendi futbol ligimiz hariç bütün spor dalları" yazmıştım. çünkü tecrübeyle sabit. konu 3 büyükler olunca herzaman sataşma ve tartışma oluyo. konuyu kilitlemiyorum ama gözetim altında. çıkacak ilk tartışmada kilitlencek. darılmaca olmasın. emin olun böylesi daha hayırlı. not: tekrarlıyorum tecrübeyle sabit
__________________ ![]() |
| |
| | #7 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: USA
|
bencede bu konu kilitlenmeli arkadaşlar.... çünkü hiç hoş olmayabilir aramızda iki taraftanda fanatikler var.... bende yorum yapabilirim yani kurallara rağmen .... ya da hiç bu konuyu tıklamamak yazılanlara bakmamak çözüm olur belki
__________________ Everynight I pray on bended knee.... Someday I will be.... |
| |
| | #8 (permalink) |
| Yeni Üye ![]() Üyelik tarihi: 30-Haziran-2007 Yaş: 23
|
arkdaslaR sakın yanlıs anlamayın.bn kımseyı bırbırıne dusurmek yada huzursuzluk cıkarmak için bu konuyu acmadım sadece sızden bu sezonun fıksturu hakkında gorsulernızı istedım.forum da da daha yenı oldugum için gecmıste yasananları bılımıorum oık istersenız kapayın da konuyu bnm için sorun deıl..
|
| |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |