![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 08-Mart-2009 Bulunduğu yer: Ankara Yaş: 19
|
2008 - 2009 yılı nba Şampiyonu ORLANDO MAGİC (eastern) --- LOS ANGELES LAKERS (western) arasında oynanacak 7 maçlık seri ile belli olacak. Maç tarihleri şöyle: Game 1 : at Los Angeles 4 Haziran 2009 (ABD Saati ile 6.00 pm) Game 2 : at Los Angeles 7 Haziran 2009 (ABD Saati ile 5.00 pm) Game 3 : at Orlando 9 Haziran 2009 (ABD Saati ile 6.00 pm) Game 4 : at Orlando 11 Haziran 2009 (ABD Saati ile 6.00 pm) Game 5 : at Orlando 14 Haziran 2009 (ABD Saati ile 5.00 pm) Game 6 : at Los Angeles 16 Haziran 2009 (ABD Saati ile 6.00 pm) Game 7 : at Los Angeles 18 Haziran 2009(ABD Saati ile 6.00 pm) Orlando ve Lakers Nasıl Finale Geldiler?? Lakers ilk turda Utah Jazz'ı 4 - 1 , ikinci turda Houston Rockets'i 4 - 3 , Batı Konferansı finalinde ise Denver Nuggets'ı 4 - 2 ile gecerek finale geldi. Orlando ise ilk turda Philadelphia SeventySixers'ı 4 - 2 , ikinci turda Boston Celtics'i 4-3 , Dogu Konferansı finalinde ise Cleveland Cavaliers'ı 4 - 2 ile gecerek finale geldi Lakersın tarihinde 81 final serisi macı galibiyeti bulunurken , Orlando da bu rakam '0' .... Benim kişisel düşüncem , her ne kadar Orlando Magic;Boston Celtics ve Cleveland Cavaliers'ı eleyerek finale gelmiş olsada Los Angeles Lakers Bu sene şampiyonluga daha yakın.Çünkü geçen senede finalde Boston Celtics'e 4 - 2 elenmiş ve Boston Celtics 2008 Şampiyonu Olmuştu. ______THE__FINAL___2009 ORLANDO MAGİC & LOS ANGELES LAKERS .....
__________________ ![]() |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 08-Mart-2009 Bulunduğu yer: Ankara Yaş: 19
|
Serinin ilk maçı , dün gece Türkiye ssatiyle 4.00 da başladı. Orlando Magic 75 - 100 Los Angeles Lakers .... Maca 40 sayı - 8 asist - 8 ribaundla oynayan Kobe Bryant damga vurdu. Ayrıca KB24 , kariyerinin playoffdaki 40 sayı atma becerisini 10. kez göstermiş oldu... 2. maç 7 Haziranda Los Angeles da....
| | |
| | #4 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 12-Aralık-2007 Bulunduğu yer: Ankara Yaş: 21
|
lakers alır gbime gelio buraya kdar orlando nsl geldi hayret belirli bir oyun düzenleri bile yok howard a indir baktın sıkıştı dışarı çıkar salla üçlüğü
__________________ |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Kobe dün inanılmaz oynadı , böyle giderse dedigin gibi 3 lüklerle Şampiyon olamaz orlando belki 1 maç alırlar.. dün howard 14 sayı attı , toplamda 75 sayıda kaldılar..
| | |
| | #6 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: artık sadece Bursa Yaş: 29
| kalkamadım ya. bı ara uyandım hemen actım macı 4 dakıka kalmıs macın bıtmesıne farkta 25 tı. sonra gozler gıtmıs bı daha actıgımda ekonomı haberlerı vardı :muhahaha: ya su fınallerı avrupada yapsınlar yada ben amerıkaya gıdıyom bu boyle olmuyo :45:
| | |
| | #7 (permalink) |
|
gercekten öle sanırım bu saat farkından en çok cekenlerden biride benim sezon 82 mactan en az 30 tanesine kalkmısımdır, all - star haftasonu da var , utah ın maclarıda var orlandonun maclarıda var gece kalka kalka bi tuhaf olmustum bu sene ama , sonunda finallerr geldi :hehe:
| | |
| | #8 (permalink) |
|
Serinin 2. maçı Orlando Magic 96 -101 Los Angeles Lakers. Serinin 3. Maçı (1. uzatma sonunda) Los Angeles Lakers 104 - 108 Orlando Magic Serinin 4.Maçı (1 uzatma sonunda) Los Angeles Lakers 99 - 91 Orlando Magic Bu sonuçla Los Angeles Lakers , seride 3 - 1 öne geçti .. Tarihte final serilerinde , 7 maclık serilerden , 3 - 1 den geri gelen ve maç kazanan seri 8 kere olmuş. Sanırım Orlando 9 olamayacak.. :d Serinin 5 maçı ise pazar günü ABD saati ile 8.00 pm de , Amway Arena,Orlando,FL'' da oynanacaktır... En son oynanan maç ile ilgili detaylı bilgi için ; http://www.nba.com/games/20090611/LALORL/boxscore.html adresini ziyaret edebilirsiniz. , Buradanda bütün final serisine ait fotolara göz atabilirsiniz.. http://www.nba.com/photos/playoffs2009/
| | |
| | #9 (permalink) |
| Aktif Üye ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Ankara Yaş: 28
|
gooo lakerss gooo goo gooo!!! yalnız bi yanlış var onu düzelteyim tarihte playofflarda 3-1 den gelip seri alan takım 8tane nba final serisinde değil! Bundan kesin eminim! Ve emin olmamakla birlikte nba tarihinde final serisinde 3-1 den geri gelen takım yok. Murat-Kaan sayesinde Hidayetten nefret ettim eskiden de sevmezdim gerçi ![]() Yeryüzünde yaşayan en büyük basketbolcunun ne olursa olsun kobe bryant olduğunu iddaa ederdik yine edicez ama bu seri bize bir kanıt sağlayamadı ona üzülüyoruz.. Birde biliyorsunuz bizim çocuklar orlandoludur, magic taraftarı olup olmadıklarını bilmiyorum ama seride hiç gözükmediler keşke gelselerdi hatta o resmen dünyanın gözüne gözüne soktukları milli marşlarını söyleselerdi bizde dinleseydik..
__________________ often blacker than white |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |