![]() |
| | #11 (permalink) | |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 11-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Istanbul,Isparta Yaş: 25
| Alıntı:
![]() | |
| | |
| | #12 (permalink) | |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 08-Mart-2009 Bulunduğu yer: Ankara Yaş: 19
| Alıntı:
![]() seneye olursunuz sizde ya , şimdi lakers'ı bi kutlayalım
__________________ ![]() | |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 08-Mart-2009 Bulunduğu yer: Ankara Yaş: 19
|
Lakers'ın hakemler tarafından desteklendiği teorisi bence biraz komik görünüyor. Çünkü bir takım 2 sene üst üste şampiyon oluyor ise emin olun koç , yönetim ve oyunculardadır iş. Cleveland'ı yapsanıza 2 sene üst üste
__________________ ![]() |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 12-Aralık-2007 Bulunduğu yer: Ankara Yaş: 21
|
iyide ne alaka 2 sene üst üste şampiyon olmaları ben bu finallerden bahsediyorum bütün maçları canlı izledim celtic taraftarı da değilim gördüğümü söylüyorum
__________________ |
| | |
| | #17 (permalink) |
|
Benimde anlatmaya çalıştığım bir takım ne kadar desteklenirse desteklensin hakemler tarafından , eğer takımda şampiyon olabilecek kumaş yoksa şampiyon olamazlar bundan bahsediyorum. Lakers'ın çok kaliteli bir takım oldugu için değilde , hakemler tarafından şampiyon edildiği teorisi bu yüzden komik görünüyor bana.
__________________ ![]() |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Aktif Üye ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Ankara Yaş: 28
|
lakers daha üç sezon daha contender olmaya devam edecek, en az 2 nba finali bekliyor bizi. ama celtics için artık bir 5-6 yıl buralar bitti, rondo'nun etrafına iyi bir kadro kurulursa en iyi ihtimalle 3 yıl .. kobe bryant için özellikle istiyordum bu şampiyonluğu, çok fazla senesi yok onun buralarda ama hep diyorum ne izleseniz kardır bu adamı, şampiyonluk ona bir başka yakışıyor, hele ki lebron'ın yokları oynadığı playofflarda bir başka güzel gözüküyor en sonunda.. ve yine ilginç aynı zamanda trajik olan buralarda bizim hep oluşumuz karşımızda olan ise her zaman kazanması istenen oluşu.. geçen sezon magic, bu sezon celtics seneye bir başkası olacak büyük ihtimalle kısacası lakers'ın karşısına kim çıkarsa ona sempati besleniyor ve sadece bizim ülkemizde de değil bu, hemen hemen tüm dünyada gerçekleşiyor bu. NBA özellikle Jordan'ın da bırakmasıyla 2000li yıllarda, Lakers ve diğerleri olarak sürüyor taraftar ölçeğinde. Benim hoşuma gidiyor aslında tabi kazandığımız için sanırım ya da Kobe Bryant'a sahi olduğumuz için..
__________________ often blacker than white |
| | |
| | #19 (permalink) | |
| Alıntı:
tek kelime ile mükemmel yazı tebrik ederim ne güzel açıkladınız gerçekten , bir lakers taraftarı olarak gurur duydum =))
__________________ ![]() | |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |