![]() |
| | #1 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 16-Ekim-2007 Bulunduğu yer: Evimde Yaş: 23
| ![]() ![]() Galatasaray'ın kaptanı Arda Turan'ın domuz gribi olduğu açıklandı. Galatasaray Kulübü resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, Arda Turan'ın burun akıntısı, ateş ve genel halsizlik şikayetleri ile başlayan sağlık sorunu için yapılmış olan testlerin sonuçlarının bugün çıktığı ve H1N1 test sonucunun pozitif olduğunun saptandığı ifade edildi. Arda'nın konuyla ilgili detaylı olarak bilgilendirildiği belirtilen açıklamada, oyuncunun başlanan tedavisine düzenli bir şekilde devam edildiği kaydedildi. Sağlık durumu iyi olan ve dinlendirilen Arda'nın, takımdan ayrı olarak, 23 Kasım Pazartesi gününe kadar özel tedavisine devam edileceği dile getirildi.
__________________ ![]() ![]() |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| onlar için sorun değil bu grip zaten 100 tane doktor etrafında pervane olur. her ne kadar basın abartsa da domuz gribinin bir esprisi kalmadı artık. geçmiş olsun diyelim geçsin biranönce, kaptan bize lazım
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 27
|
iletirim
__________________ küçücüktüm küçücüktüm oltayı attım denize, bir üşüşüverdi balıklar denizi gördüm! büyüdüm,işsiz kaldım aç kaldım, para kazanmak gerekiyordu.. girdim insanların içine insanları gördüm!! |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 27-Haziran-2007 Bulunduğu yer: Niğde'de :) Yaş: 18
| o kadar çok domuz gribi olan var ki, arda için ayrıca üzülemiyorum bile, çünkü benim bir yakınım da grip
__________________ ... ![]() A reason to start over new, and the reason is you ... |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |