![]() |
| | #1 (permalink) |
| Fan Club Özel Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 21-Kasım-2007 Bulunduğu yer: İsTaNBuL Yaş: 30
| Basketbolda ULEB Kupası (B) Grubu'ndaki 10. ve son maçında Beşiktaş Cola Turka, İstanbul'da Fransa'nın Elan Chalon takımını 78-55 yendi. ULEB KUPASI TARİHİNE GEÇTİLER ULEB Kupası'nın bu sezonki yenilgisiz tek takımı olan Beşiktaş Cola Turka Erkek Basketbol Takımı, (B) Grubu'ndaki tüm maçlarını kazanıp 10'da 10 yaparak, kupa tarihine geçti. (B) Grubu'nu yenilgisiz lider bitiren siyah-beyazlılar, Fransa'daki ilk maçta da rakibini 73-64 yenmişti. Beşiktaş Cola Turka oyuncuları, maçtan sonra galibiyet sevincini taraftarlarıyla paylaştı.
__________________ LOVES THE FUNERAL OF HEARTS...! |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 27
|
tebrik ediyoruz beşiktaş'ı.. tarihe bu sefer güzel bişeyle geçtiler
__________________ küçücüktüm küçücüktüm oltayı attım denize, bir üşüşüverdi balıklar denizi gördüm! büyüdüm,işsiz kaldım aç kaldım, para kazanmak gerekiyordu.. girdim insanların içine insanları gördüm!! |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Yaş: 27
|
demek ki neymiş, tarihe ii ya da kötü bi şekilde adını yazdırıyomuş bu beşiktaş..gerçekleri tarih yazıyo onu da beşiktaş..yazamayanlar çatlasın..
__________________ ![]() "together we stand, divided we fall" |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |