![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 21-Kasım-2007 Bulunduğu yer: İstanbul
|
Ve bi dünya devi olma yolunda Emre Belözoğlu Fenerbahçe'de benim düşüncem Türk klasmanında bi beyin olarak takıma liderlik etme,yönetme açısından en iyi oyuncu diyebilirim orta sahanın yükünü büyük bi önderlikle taşıyabilecek bi oyuncu Fenerbahçe'ye ve Fenerbahçe'liler e hayırlı olsun şimdiden...
|
| |
| | #3 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| tövbe yarabbi tövbe estağfirullah biri beni tutsun kötü bişey yazmak istemiyorum :angry: anlayan anladı :tekme:
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! |
| |
| | #5 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| sana birşey demedim ben bazı tepkilerim var sadece ama artık değmez herşeyin nasıl olduğu ve geliştiği apaçık belli..böyle bi futbolcu tanımıyorum artık değmez yani ne desem hafif kalır
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! |
| |
| | #6 (permalink) |
|
Ben bu tür eleştiri türlerinin bizim milletimizde olduğu kanısında baya bi kendime hak vermeye başladım,haksız da sayılmam sözkonusu geçen futbolcu Türk futbolunun yetiştirdiği en iyi oyunculardan biri eleştirilere sebep olmasının nedeni de g.saray'da oynaması sonra Fener'e gelmesi buna neden tepki gösteriliyo bi türlü anlayamıyorum sıradan bi ingiliz takımında oynamasından gelip doğup büyüdüğü yerdeki takımların iyi yerlere ulaşması adına bişeyler yapması bence daha mantıklı bunlarda bi yana futbolcu yetişir ve bi süre sonra oynayamaz duruma gelir bence oynadığı dönemde,en verimli olduğu sürelerde kendisini en tatmin edicek yerde bulunması benim diğer gözardı edilmemesini savunduğum şeylerden bi tanesi bu yüzden bence gerek yok bu tür eleştirilere...
|
| |
| | #7 (permalink) |
| herkesin fikri kendine ben böyle düşünüyorum ve böyle düşünmem seni niye bu kadar rahatsız etti ben onu anlamıyorum ben savunanlara bişeymi dedim..dediğim gibi herkesin görüşü kendinedir ve bu transfer olayı da bu kadar basit değil emin ol
| |
| | #8 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 11-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Istanbul,Isparta Yaş: 25
|
emre'ye 'katil Emre'diye bağıran o seyircinin önünde başarılar diliyorum kimler geldi kimler geçti fenerden ama sonuç hep aynı saatler 20.45'i gösterdi mi Galatasaray şampiyon oluyo nedense
|
| |
| | #9 (permalink) |
|
İşte herkesin kendine olan bu fikri eleştiriyorum bende neden,senin eleştirinin beni bu kadar niye ilgilendirdiği kısma gelince bu tür düşünceler Türk takımlarını hiçbi yere getiremiyo bundan 5-6 sene önce bu tür düşüncelerden dolayı Türk takımları arasında futbolcu alışverişi yapılamıyodu ve şimdi Türk liginin halini avrupa da görüyoruz bunların en önemli sebeplerinden biri de budur bence bu yüzden bu tür eleştirilerin gerekli olmadığını anlatmaya çalıştım,fikir gene senin,ama bu düşünce tarzlarıyla hiçbi yere varamıcamızı anlatmakta benden olsun...
|
| |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |