![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: artık sadece Bursa Yaş: 29
| Büyük gün yaklaşıor arkadaşlar. Yer: İstanbul Park Tarih: 26 Ağustos, 15:00 Bu sene malesef yaz okulu nedeniyle gidemiyorum yarışa. İlk defa istanbul yarışını tv den izlicem. Napalım bu seferlik böyle olcak. Zaten Schumi de yok dimi (kendini kandır sen )Umarım bizden biri izlemye gider yarışı ve resimlerini forumda bizimle paylaşır (tabiki sözüm başta tutkun a )
__________________ ![]() |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Edirne <3 Yaş: 24
|
Ben de gidemiorm yaaa... Bbam'a bu defa bilet gelmemiş,hiiç umrunda olmadıı için de bana bilet almıo.. Tutkunum bizi sen temsil edersin inşallah ![]() ![]() (Zaten McLaren feci durumda gidip de sinirlerimi bozamam!!!!!Geçen sene 2 hafta boynum tutuk takılmıştm.Azab çekemem o kadar bişie yaramayan Mclaren i izlemek için))
__________________ ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: artık sadece Bursa Yaş: 29
| Formula Futbol kadroları belli oldu Eski F1 pilotu Riccardo Patrese'nin organize ettiği ve İstanbul'da oynanacak F1 pilotları ile Türkiye'nin ünlüleri arasındaki yardm maçının kadroları açıklandı. Otomobil Sporları Federasyonu'nun (TOSFED) öncülüğünde gerçekleştirilerek Formula 1 pilotları ve Türkiye'nin tanınmış isimlerinden oluşan karmayı karşı karşıya getirecek olan yardım maçının kadroları belli oldu. Futbol Federasyonu ve Galatasaray Kulübü'nün katkılarıyla 22 Ağustos Çarşamba günü Ali Sami Yen Stadı'nda yapılacak karşılaşmada forma giyecek isimler şöyle: F1 Takımı: Fernando Alonso, Felipe Massa, Giancarlo Fisichella, Sebastian Vettel, Vitantonio Liuzzi, Giorgio Pantano, Luca Filippi, Xandi Negrao, Pastor Maldonado, Khristian Ghedina, Matteo Munari, Riccardo Patrese, Ivan Capelli, Nicolas Todt, Jason Tahincioğlu, Enrico Zanarini. All Stars Takımı: Cüneyt Tanman, Erhan Önal, Zoran Simoviç, Cevad Prekazi, Hakan Ünsal, Tanju Çolak, Cemil Turan, Rıdvan Dilmen, Nurettin Yıldız, Cem Pamiroğlu, Mehmet Özdilek, İskender Gönen, Kerem Alışık, Serhat Ulueren, İlhan Mansız, Onur Belge, Gökmen Özdenak, Rıza Çalımbay, Mahsun Kırmızıgül, Göktuğ Sevinçli, Fatih Altaylı, Necil Ülgen, Sinan Engin. Karşılaşmanın geliri, Birleşmiş Milletler Eğitim, Bilim ve Kültür Kurumu (UNESCO), Anne Çocuk Eğitim Vakfı (AÇEV) ve Umut Çocukları Derneği'ne aktarılacak. 1981'den bu yana düzenlenen Riccardo Patrese önderliğindeki organizasyonun biletleri 6 Ağustos'tan itibaren Biletix gişelerinden satışa sunulacak.
__________________ ![]() |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: USA
|
var mı böyle bir şanssızlık uğursuzluk yaaa.... var mı böyle ailevi işlere kurba gitme... gözümün önünde 3 tane f1 davetiyesi ben sıralama turlarının olduğu gün ankaraya gidiyo olucam... şimdi ben ağlamayım da kim ağlasın şu güzelim davetiyelere yaaa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kendimi aileden soyutlamam lazım... 3. senem hala gidemedim her seferinde de davetiyelere türk filmlerinde ki gibi ekmek banıyorum yaaa.... deliricem....
__________________ Everynight I pray on bended knee.... Someday I will be.... |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |