![]() |
| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: artık sadece Bursa Yaş: 29
| öncelikle massa ya geçmıs olsun ölumden döndü ama durumu düzeliyo. ama asıl konu efsane geri dönuyo. beni F1 manyagı yapan, yarısları bırakınca benımde ızlemeyı bırakmama sebep olan manyak adam geri dönuyo. ne dıyım dualarım kabul oldu. F1 şimdi yenıden izlenmeye deger
__________________ ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 15-Haziran-2007 Bulunduğu yer: Ç.köy/TEKİRDAĞ-Biga/ÇANAKKALE Yaş: 21
|
massaya çok üzüldüm,ben F1 i izlemeyi bırakıcam :tongue: olsun schumiyi de özlemiştik zaten,hoşgeldi tekrar ![]() mami yıllar sonra konu açtın bu bir mucize |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Aktif Üye ![]() Üyelik tarihi: 30-Nisan-2009 Bulunduğu yer: didim/aydın Yaş: 29
|
çok şükür massaya birşey olmadı ama ''her hayırda bir şer,her şerde bir hayır var''dedikleri bu olsa gerek.çocukluk kahramanım geri dönüyor.o bıraktı ve f1 diye bir şey kalmadı.artık zevkle f1 i izleyebiliriz....
| | |
| | #6 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 08-Mart-2009 Bulunduğu yer: Ankara Yaş: 19
|
Massa'ya Allah'tan şifa diliyorum... Kaza anında gerçek nefes alamadım ve çok kötü şeyler hissettim. Neyse ki , durumu iyiye gidiyor..İnşaallah böyle birşeyi birdaha yaşamam.Bir diğer gelişme ise , Massa iyileşene kadar , Scuderia Ferrari danışmanı MİCHAEL SCHUMACHER tekrar ferrari'nin 1. pilotu olacak..Schumi'yi izlemek tekrar nasip oldu.. ray:
| | |
| | #7 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Edirne <3 Yaş: 24
|
Schumi canlı kanlı görme onuruna sahip biri olarak dönmesine sevindim (bir kaç yarışlığına da olsa ) Bence biraz hamlaşmıştır (ama bir Hakkinenci olarak ve tabee ki McLarenci benim için efsane Hakkinen dir )
__________________ ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Aktif Üye ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Ankara Yaş: 28
|
siberia bende dicektim benden başka mclarenci yada hamiltoncu yok mu die, güzell güzell, dünya da sevmediğim birkaç sporcudan biridir m.s. , jordan ı da sevmezdim.. Geri dönenler pek iyi olmuyorlar, hele mclaren arabayı servisten ii çıkarmışken, hamilton cuğumun pek bi güzel arkasında kalır, çoluğun çocuğun maskarası olur, tabi bu msj dan sonra bu kadar m.s ci herhalde bana balyozlarla saldırır, kalkan falan var mı forumuzda şöyle sahibinden temiz kullanılmış..
__________________ often blacker than white |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |