![]() |
| |||||||
| Anketimiz: favori pilotun kim? | |||
| Felipe Massa | | 3 | 12,00% |
| Fernando Alonso | | 6 | 24,00% |
| Giancarlo Fisichella | | 0 | 0% |
| Jenson Button | | 1 | 4,00% |
| Lewis Hamilton | | 5 | 20,00% |
| Kimi Raikkonen | | 10 | 40,00% |
| Nick Heidfeld | | 0 | 0% |
| Rubens Barrichello | | 0 | 0% |
| Katılımcı sayısı: 25. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: artık sadece Bursa Yaş: 29
| sezon başladı. tabi schumi olmadığı için eski tadı tuzu yok ama (en azından seda ve benim için öyle ) yinede çekişmeli ve süprizlere açık bi sezon olacak gibi.ee bu sene favoriniz kim??? benim malesef schumi gittiği için favorim yok. ama bi tifozi olarak ya massa yada kimi. massa yla aram iyi olmadığı için kimi diyorum.
__________________ ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: artık sadece Bursa Yaş: 29
| ilk 3 yarışta 3 farklı kazanan var. 3 yarış sonunda da puan durumu 1 Kimi Raikkonen 22 2 Fernando Alonso 22 3 Lewis Hamilton 22 4 Felipe Massa 17 dengeli bi sezon olacak gibi. bu arada hamilton a büyük alkış. ilk 3 yarışında 3 podyum......
| | |
| | #4 (permalink) |
| Aktif Üye ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Ankara Yaş: 28
|
merso bu sene götürecek allahın izniyle ) alonso dan 2 sene boyunca nefret ettim ama napalım buralarda raccon falan yoq şimdi adam kazansın die parçalıyorum kendimi hamilton ise çoook iyi gelecek vaat ediyor ama hani birazda heyecan kat baba, bu adam normal trafikte sollama bile yapmıodur kesin bu kadar garanti kullanılır araba yaa.
|
| | |
| | #6 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Yaş: 28
|
Felipe Massa'm pole position da ![]() Alonso 2.sırada ve Kimi de 3.sırada 4.de Hamilton bulunuyor çok çekişmeli bir start ve yarış izleyeceğiz ![]() Ayrıca az da olsa Schumi yeniden Ferrari de görmek beni çok sevindirdi.Canım benim ya özlemişim onu tv de görmeyi |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: USA
|
formula ile ilgili ilk başlık her zamanki gibi mamiden. görmeyeli çok şey değişmemiş. bu arada ben çok takip edemedim bu sene dersler yüzünden neler oldu kısa bir özet rica ediyorum mamiden en kısa zamanda.
__________________ Everynight I pray on bended knee.... Someday I will be.... |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| Alıntı:
![]() şöyle özetliyim. artık shumi yok malesef. kimi ferrari de, alonso mclaren de. mclaren in diğer pilotuda gp2 den gelen şampiyon hamilton. ilk 4 yarış itibariyle görünen mclaren ve ferrari çekişmesi olacak.ferrari biraz daha hızlı gibi. reno geçen seneyle kıyaslanmayacak kadar kotü. honda nın durumuda içler acısı. bmw çıkışta. bu sezonun 3. takımı olurlar heralde. ama asıl çıkış hamiltondan. adam f1 kariyerinin ilk 4 yarışında da podyuma çıktı. gerçekten helal. ilk 4 yarış itibariyle kazananlar: Avustralya:Kimi Raikkonen Malezya:Fernando Alonso Bahreyn:Felipe Massa İspanya:Felipe Massa
__________________ ![]() | |
| | |
| | #9 (permalink) |
| İspanya GP sonuçları 1. Felipe Massa, Ferrari, 1s. 31dk. 36sn. 230 2. Lewis Hamilton, McLaren-Mercedes , +6.79 sn 3. Fernando Alonso, McLaren-Mercedes, +00:17.456 4. Robert Kubica, BMW Sauber, +00:31.615 5. David Coulthard, RedBull-Renault, +00:58.331 6. Nico Rosberg, Williams-Toyota, +00:59.538 7. Heikki Kovalainen, Renault, +01:02.128 8. Takuma Sato, Super Aguri-Honda, +1 tur 9. Giancarlo Fisichella, Renault, +1 tur 10. Rubens Barrichello, Honda, +1 tur 11. Anthony Davidson, Super Aguri-Honda, +1 tur 12. Jenson Button, Honda, +1 tur 13. Adrian Sutil, Spyker-Ferrari, +2 tur 14. Christijan Albers, Spyker-Ferrari, +2 tur b. Nick Heidfeld, BMW Sauber, 19 tur kala b. Ralf Schumacher, Toyota, 21 tur kala b. Vitantonio Liuzzi, STR-Ferrari, 46 tur kala b. Scott Speed, STR-Ferrari, 56 tur kala b. Kimi Raikkonen, Ferrari, 56 tur kala b. Mark Webber, RedBull-Renault, 57 tur kala b. Jarno Trulli, Toyota, 58 tur kala b. Alexander Wurz, Williams-Toyota, 64 tur kala En hızlı tur: Felipe Massa, 1:22.680 (14'üncü tur)
| | |
| | #10 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: USA
|
mamicimm teşekkür ederim bilgiler için. ama benim için önemli olan button dıı birde onu sorsam o ne yapmakta.?
__________________ Everynight I pray on bended knee.... Someday I will be.... |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |