![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: artık sadece Bursa Yaş: 29
| Formula 1'de son şampiyon Jenson Button, Brawn GP'den ayrılarak McLaren'e transfer oldu. İngiliz pilot, 3 yıl için 18 milyon sterlin alacak. Formula 1'de sezonu markalar şampiyonu olarak tamamlayan Brawn GP, şampiyon pilotu Jenson Button'ı kaybetti. Button, McLaren takımı ile resmi sözleşme imzaladı. Brawn GP ile ruya gibi bir sezonu geride bırakan Jenson Button, sezonun bitimiyle birlikte, McLaren takımı ile görüşmelere başladı. Dünya şampiyonu olmasına karşın, Brawn GP'den istediği ücret artışını alamayan Button, McLaren ile yıllık 6 milyon sterlin karşılığı, 3 yıllık sözleşme imzaladı. Jenson Button McLaren'de - Motor Sporları- NTVSpor
__________________ ![]() |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 27
|
iki haber birden almış oldum yazıyı okuyunca, birincisi mclarene transferi diğeri de son şampiyon olması yahu benim izlediğim dönemlerde tek bi yarış bile kazanamıyodu bu button, kazandığı ilk yarış ise(yanlış hatırlamıyorsam) benim o ana kadar izlediğimve senesini hatırlayamadığım en zevkli yarış macaristan grand prix'iydi.alonso schumaer takım arkadaşları hepsi kaza yapmıştı,unutulmaz bi yarıştı o be vay be button bile şampiyon olmuş nereden nereye..
__________________ küçücüktüm küçücüktüm oltayı attım denize, bir üşüşüverdi balıklar denizi gördüm! büyüdüm,işsiz kaldım aç kaldım, para kazanmak gerekiyordu.. girdim insanların içine insanları gördüm!! |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: USA
| o her zaman şampiyon olabilecek kapasitede bir sürücüydü ama maalesef her gittiği takımda olumsuzluklar yaşadı. Fakat ben bu habere açıkçası çok üzüldüm. Brawn Gp çok iyi bir takım olacaktı ve Jenson peş peşe şampiyonluklar alabilirdi.
__________________ Everynight I pray on bended knee.... Someday I will be.... |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |