![]() |
| | #11 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Edirne <3 Yaş: 24
|
Akşam başlığı görünce heralde dedm nba falan bu dedm okumadm. sonra babam aradı,duydun mu bizimkilerin yaptığı şapşallığı dedi,dumur oldum kaldım! Micheal'in McLaren'de ne işi var! Bi kere adam şeytan gibi kırmızıyla bütünleşmiş bir herif,bu Ronald McDonald'ın Burger King e transfer olması gibi bişi. McLaren resmen Ferrarinin markasını aldı! Bizi şampiyon yapsa iyi olur! Mercedes ya! Ben size Mercedes derken bi titriceeniz demedm mi haha... Nil bu yıl pistlere kesin geri dönüş yapar... formamla şapkamı bulaym ben
__________________ ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #14 (permalink) | |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 08-Mart-2009 Bulunduğu yer: Ankara Yaş: 19
| Alıntı:
Biz de artık Mercedes ci olacağız , inanamıyorum ama olacağız yani ![]()
__________________ ![]() | |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Edirne <3 Yaş: 24
|
siz mercedesli olacaanız da Mercedes sizi kabul edio mu acaba... ööle her önüne gelen McLaren li olamaz,bi ruh lazm bunun için.. hele o Schumi için olcaksanz hiç olmayn ,bu ne karrrdeşimmmm
__________________ ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Aktif Üye ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Ankara Yaş: 28
|
schumi, mclaren e dönmedi mercedes diye bi takım kuruldu yada varmıydı bilmiyorum orda yarışacak tam adını bile bilmiyorum takımın, bu sene mclarende hamilton ile button var, yani safkan ingiliz olduk bu sene, hamilton ilk testten sonra gecen seneki külüstürden sonra bu araba iyi geldi falan dedi, schumi nin olması her türlü renk katar f1 e ama kanımca fazla başarı beklemeyin sadece onun her yarışından zevk almaya çalışın hayranları olarak..
__________________ often blacker than white |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |