![]() |
| | #21 (permalink) |
| Fan Club Özel Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 17-Ekim-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 26
|
siteye bayadır uğramıyordum bir uğrayım dedim ve gözlerime inanamadım.foruma girmeden önceki sayfa harika olmuş.forum düzeni de çok güzel.valla ellerinize kollarınıza sağlık.daha nice 5-10-15-20 -25 ...senelere |
| | |
| | #22 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: USA
| kutlama için geç olabilir ama güç olmasın diyorum ve bu 5 yılın 4,5 yılında bu forumun içinde yer aldığım için mutluyum... İyi veya kötü ama bol bol Backstreet Boys sevgisi dolu yıllar geçirdik. daha da güzel yıllar için adminiz sizin doğum gününü kutlar.
__________________ Everynight I pray on bended knee.... Someday I will be.... |
| | |
| | #24 (permalink) |
| Aktif Üye ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 20
| 2 yıl önce üye olmştum.çok aktif olmasam da hep takip etmeye çalışıydm(malum öss).Buranın ortamı gerçektn diğerlerinden çok farklı , samimi.iyi ki varsınız ya:grin: nice nice nice 5 yıllara:grin: |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |