![]() |
| | #22 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| matematikten kaç net çıkardın sen? ![]() canım benim ay olarak yıl olarak gün olarak her türlü 18sin sen. ha şu var ki 19 yaşından yavaş yavaş gün almaya başladın, o doğrudur. ama sen orada 19+1 dedin, o kesinlikle yanlış. 18+1 demen gerekiyor. 2010-1992=18 bunun üzerinden bir gün geçtiğine göre oldu mu sana tam tamına 18 yıl+1 gün. sen yine 19 yaşındayım de istiyorsan, fakat tam olarak 18 yıl oldu 19undan da 1 gün aldın hatta 2. güne gireceksin. ayrıca biraz daha büyümeye başladığın zaman bu sefer doldursan bile bi önceki yaşını söyleyeceksin ![]() ![]()
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! |
| | |
| | #23 (permalink) | |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 08-Mart-2009 Bulunduğu yer: Ankara Yaş: 19
| Alıntı:
![]() ben bi anlamıyorum bu muhabbeti geçen senede 17 sorun olmuştu ![]() şimdi de 18 - 19 muhabbeti ![]() amann ne olursa olsun , insan hissettiği yaştadır demek istiyorum
__________________ ![]() | |
| | |
| | #25 (permalink) | |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| Alıntı:
ohooo keşke ben şuan 13-14 olsam ya hesapta yanlışlık olmasın diye yazdım onu ben =)
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! | |
| | |
| | #27 (permalink) | |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 08-Mart-2009 Bulunduğu yer: Ankara Yaş: 19
| Alıntı:
![]()
| | |
| | #28 (permalink) | |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 27-Haziran-2007 Bulunduğu yer: Niğde'de :) Yaş: 18
| Alıntı:
18 misin daha gökhan abi =)) abi dememe gerek var mı ben de 16ım, çok fark yok yani =)
__________________ ... ![]() A reason to start over new, and the reason is you ... | |
| | |
| | #29 (permalink) | |
| Alıntı:
18 bitti , 19 dan gün aldık diyelim =)) istediğini diyebilirsin canım sorun yok
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |