![]() |
| | #1 (permalink) |
| Yeni Üye ![]() Üyelik tarihi: 11-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: İstanbul Yaş: 26
|
Bugün Howie'ciğimizin doğumgünü...geçirdiği zorlu günlerin ardından umarım bu gece süper bi doğumgünü kutlar ve eğlenir. İyi ki doğmuş iyi ki var,seviyoruz onu dimi arkadaşlar :P 35. yaşı kutlu mutlu olsun ![]() Heppi börtlek suyuuuuuuu! |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Edirne <3 Yaş: 24
|
ahhh çileli howie m benim... İnşallah bundan sonra yüzün gülsün.. Allah sana senn gibi Latin yakışıklısı bi evlat nasip etsin de biz de sebeplenelim ![]() ![]() İyi ki doğduuun
__________________ ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 27
|
35 oldu mu cidden.. benden genç gösteriyo be :haha:
__________________ küçücüktüm küçücüktüm oltayı attım denize, bir üşüşüverdi balıklar denizi gördüm! büyüdüm,işsiz kaldım aç kaldım, para kazanmak gerekiyordu.. girdim insanların içine insanları gördüm!! |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Yaş: 27
|
hakan peker gibi bu howie de, yaşlanmıyor bir türlü.. bsb yi ilk tanıdığım zamanlarda nick ten sonra en küçüğü bu sanırdım, yaşlarını öğrenince dumura uğramıştım, iyi birşey tabi.. selçuk'un da dediği gibi, benden de genç gösteriyor.. ![]() neyse, hepi börtdey haviii..
__________________ ![]() "together we stand, divided we fall" |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 27
| Alıntı:
howie, Türkiyenin hakan pekeri resmen. biz o yaşa geldiğimizde ne saç ne yüz hiçbişi kalmıycak kesin.. bunlar insanmı yaw
__________________ küçücüktüm küçücüktüm oltayı attım denize, bir üşüşüverdi balıklar denizi gördüm! büyüdüm,işsiz kaldım aç kaldım, para kazanmak gerekiyordu.. girdim insanların içine insanları gördüm!! | |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Üye ![]() Üyelik tarihi: 26-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: Evde Yaş: 24
| Alıntı:
bizim hocayı ben 30'un altında sanıyordum ki geçen netten baktım CVsine 37 çıktı.Şok oldum hmy:Veee Sweet D'mizin doğum günü kutlu olsun :victory: Seneler ne çabuk da geliyor.Bir de yazdıklarımızı görseydi ya
__________________ ![]() | |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: artık sadece Bursa Yaş: 29
| mutlu yıllar howie. umarız yenı yaşında seni buralarda göruruz ne diyim biraz bencılce oldu ama ![]() Alıntı:
![]()
__________________ ![]() | |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Üye ![]() Üyelik tarihi: 26-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: Evde Yaş: 24
| Hayal kırıklığı yaşamadım çünkü zaten aramızda bayağı yaş olurdu artı o benim öğretmeniiimm canım benim canım benim :muhahaha: Abim o benim :w00t: Şok şok şok oldu benim için.Bir de sınıftaki kızlar öğrense hepsinin hayalleri yıkılır.Okulda bir ara çıtlatmam lazım :45:
__________________ ![]() |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |