![]() |
| | #1 (permalink) |
| Banned Üyelik tarihi: 27-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: SAMSUN Yaş: 28
| ((Nice Mutlu Yillara Bayan Şair}} Saglikli, başarili, şiir gibi bir yil gecirmen dilegiyle... .ı. .ı. [____] [____] pastadan baska herseye benzemstr sanrm.. =] ee, napalim yoldaym suan ve cepten ancak bukadar oluyo ![]() Parti baslasin.....! (special thanks mobil tecnology) |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Aktif Üye ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: ABD, Kadikoy Yaş: 28
|
Doğum Günün Kutlu Olsun, Mutlu Yıllar ...
__________________ 7x24 Müzik : http://7x24music.blogspot.com |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 27
|
abi eminmisin bugün olduğuna.. profilde başka yazıyo da bizi mi kekliyon yoksa hıı
__________________ küçücüktüm küçücüktüm oltayı attım denize, bir üşüşüverdi balıklar denizi gördüm! büyüdüm,işsiz kaldım aç kaldım, para kazanmak gerekiyordu.. girdim insanların içine insanları gördüm!! |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 05-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: AntaLya - MaNavgat Yaş: 20
| yok canımmmmmm keklemez yaaa doğum günü kutlu olsun gülcanımmmmmmm kuşum benim nice mutlu mesut bsbli senelere (tabii doğum gününse )çünkü yazmıyo ana sayfada doğum günü var die.... |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: istanbul-çomü Yaş: 23
| Alıntı:
![]() Forumdaki en güzel pasta bunu ilan ediyorum, zaten en farklısı da bu!:muhahaha: yuppiiiii o halde... İyi dileklerine gelirsek; ''sağlıklı'' kısmı için elimden geleni yaparım söz ![]() ''başarılı''.... ha bak daha bugünden başladı bu. en zor vizem olan ''seçmeli ders'' ten 95 aldım:haha: (Seçmeli dersimin müzik olduğunu elimden geldiğince saklayacağım:haha ![]() ''şiir gibi bir yıl''a gelirsek işte o zor gözüm! bitti.....:no: yazamıyorum artık! Her İDO yolcuğumda yazardım, oysa son seferinde o müthiş İstanbul manzarasına karşı Something that'i dinlerken bile kalemi kıpırdatamadım, müthiş hayalkıtıklığı, şey pardon kırıklığı ![]() Teşekkürlerimi şiirsiz şiirsiz sunuyorum....:17:
__________________ ...acımasızım. | |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |