![]() |
| | #1 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Yaş: 27
|
bir haftadır face'den takip ediyordum pazartesi gelse de açsak konusunu diye, bugün de unutmuşuz. :d ama geç olsa da yine de mutlu yıllar murat, iyi ki varsın ki hepimiz buradayız. ![]() yarım saattir pasta arıyorum, bula bula bunu bulabildim. biraz daha ararsam doğum gününü kaçırıcam, o yüzden affet aibicim. :d
__________________ ![]() "together we stand, divided we fall" |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 19-Aralık-2007 Yaş: 20
| Murat abi..İyi ki doğmuşsun,iyi ki varsın.. You deserve More Than That,,thank you for this forum this place is Safest Place To Hide and it is Unmistakable..But ALL I Have To Give is this cake to thank.. Mutlu yıllar ![]() And happyly ever afterr ![]() |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| doğum günün kutlu ve mutlu olsun başgan :d allah seni forumun başından eksik etmesin ehehe nice yıllara
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 25
| evet foruma bayağıdır giremeyen ve bugun ancak gıda zehirlenmesinden hastanelik olup evde forumda dolaşma fırsatı bulan ben anca gördüm sorry )mutlu yıllar nice senelere chonky |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |