![]() |
| | #4 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 02-Eylül-2007 Bulunduğu yer: İstanbul Yaş: 25
|
ay allahım koptum fotolara şahaneler yaa demek dayı bizsiz bsb ile takılıomuş nalcak dayıı ii ![]() doğum günün kutlu olsun dayıcığımm iyi yaşlanmalar sana kurban bayramında el öpenlerin çok olsun
__________________ ![]() |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Yaş: 27
|
hepinize teşekkürler arkadaşlar. yukarıdaki resimleri dün gece tokyo'da çektirdik. bizimkiler hazır orada klibi çekmişken ben de gidip bir tebrik edeyim falan dedim. gerçi klip çok kötü olduğu için biraz yalan söylemek zorunda kaldım ama neyse, karşılığında güzel ortam ayarladılar benim için. biliyorsunuz, saat farkı, dünya'nın kutuplardan basık, ekvatordan şişik yapısı dolayısıyla tokyo'da biraz daha erken girmiş oldum yeni yaşıma. sonra da döndüm, aa bi baktım bizim hacker murat hemen çalmış fotoları bilgisayarımdan. siz siz olun, murat'la msn konuşmaları yaparken ultra gelişmiş bi firewall falan kullanın. yoksa böyle afişe ediyor aile içi özel fotoğrafları falan. neyse ki gecenin ilerleyen saatlerinde ikinci fotodaki bağyanla olan yakınlaşmalarımızın bulunduğu klasöre erişememiş. ben de rar'layıp şifre koydum. uyanık olmak lazım bu devirde. evet.
__________________ ![]() "together we stand, divided we fall" |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| puhaha o resimler ne be koptum dayı az değilsin sende hemen de çapkınlığını vurgulamışsın doğum günün kutlu olsun dayı nice güzel senelere iyi ki doğdun
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |