![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 15-Haziran-2007 Bulunduğu yer: Ç.köy/TEKİRDAĞ-Biga/ÇANAKKALE Yaş: 21
|
Her ne kadar foruma girmese de hala forumumuzun bitanecik delisidir kendisi doğumgünün kutlu olsun canım aslında doğumgünün yarın ama ilk ben kutlamak istedim,iyi ki seni tanıdım nolur foruma tekrar dön,renklensin buralar..seni çok özledim Gülay'ım |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 05-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: AntaLya - MaNavgat Yaş: 20
| Alıntı:
![]() son anda kutlayan melekimede teşekürler | |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| gülayımmm cadım benim doğum günün kutlu olsun, iyiki doğdun iyiki varsın.. seni çok seviorum bebeim :wub: ouw iyiki tanımışım seni bitanesi yaaaa sen olmasan geceleri msnde kim sataşırdı bana, kim kamerada şaklabanlık yapardı.. neyse daha fazla da özele girmeyelim dimi :Pbeybim benim canımın içi tekrar doğum günün kutlu olsun, nice yıllara bitanem yeni yaşında herşey gönlünün istediği gibi olsun
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |