![]() |
| | #1 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| nihayet geldi çattı 17 kasım.. arada bazen kasım gelmesin diye gaflar yapmış olsam da sırf 17 kasım için sevdim ben şu kasım ayını (yoksa nefret ederim bilirsin). o gaflarımı affettirebilmem için konuyu ben açayım dedim =) gelelim günün anlam ve önemineeee.. doğum günün kutlu olsun can'ım benim iyi ki doğdun, iyi ki tanıdım seni, iyi ki varsın, iyi ki de ortağım oldun (sahte ortaklar çatlasın ). nice mutlu, güzel, huzurlu senelere =) sen herşeyin en iyisini en güzelini hakediyosun. bu forumun bana kattığı en güzel şeylerden birisin, ayrıca hayatımda tanıdığım en aklı başında ve en sempatik insansın. bi gün inş görüşücez ve ben o gün 'efsane ortaklar nihayet buluştu' adı altında mükemmel bi konu açıcam, sahte ortakların gözüne gözüne sokucam :P herşey gönlünce olsun, hiç kimsenin hiç bişeyin seni üzmesine asla izin verme, sen çok özel birisin =) ayrıca beni hiç ama hiç unutma. çok seviyorum seni beeee iyi ki varsın ne diyim =)sana çok acayip bir doğum günü hediyem var sen çok seversin bunu ![]() ![]()
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Yaş: 27
|
forumun en vazgeçilmez ismi doğmuş bugün, zaten kasım ayı hep böyle aşmış, karizmatik olduğu kadar sempatik ne bileyim böyle übermensch kişilerin doğduğu ay. kimi zaman da öldüğü ay oluyor neyse girmeyelim şimdi oralara. bu arada bazıları da bazı gaflarını affettirmek isterken yeni yeni gaflar yapıyorlar, bilmem anlatabildim mi? ![]() mutlu yıllar can, bu forumu ve backstreet onurunu türkiye'de en canlı tutanlardansın.
__________________ ![]() "together we stand, divided we fall" |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| gene mi gaf yaptım haydiiii ben artık kasım hakkında bişey demiyorum ya, konuştukça batıyorum sanırım
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! |
| | |
| | #8 (permalink) |
| BSB Türkiye Haber Editörü ![]() Üyelik tarihi: 21-Nisan-2008 Bulunduğu yer: Coimbra,Portekiz Yaş: 22
|
Doğumgünün kutlu olsun Can,nice mutlu senelere
__________________ >< OFFICIAL BACKSTREET BOYS FANCLUB ÜYESİ >< " İLK BSB KONSERİM --> 30 EKİM 2009 - LİZBON " ![]() ![]() |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Edirne <3 Yaş: 24
|
Ayyyy. salı gelmişş.. Ders çalışıodum valla. tam 12de kutlayamadığm içn affına sığınıyorum cancan ![]() İyi ki doğdun,nice mutlu senelere.. Hayatta istediğin herşeyin en iyisine kavuşman dileğiyle,sağlıklı ve mutlu bi hayatn olsun ![]() (Öptüm de yazaym )
__________________ ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: artık sadece Bursa Yaş: 29
| mutlu yıllar dostum nice senelere. hep bu forumda ol ve hep böyle ayakta tut olurmu. bu forumun belkide en özel üyesisin. hem foruma kattıkların hem dustluğun hemde herkes tarafından bu kadar sevimenle. ıspartada bi doğumgünü daha ha. tadını çıkar : ) (doğumgünü sınav zamanına denk gelen doğarken kaybetmiş acılı arkadaşım benim )
__________________ ![]() |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |