![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet Boys Türkiye ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007
| Bugün forumun doğum günü. Zaman çabuk geçiyor. Kimler geldi, kimler geçti düşününce... Bir çok kez bozuldu forum. Bir çok kez sıfırlandı herşey yeniden başladı... Tasarım bir çok kez değişti... Forumun içindekiler bir çok kez değişti... Değişik üyeler, değişik modlar, değişik adminler... BSB Albümleri eskittik... Albüm heyecanları yaşadık... Albümsüz kaldığımızda forumda kavgalar oldu, eğlenceler oldu... İyisiyle kötüsüyle 4 yılı doldurduk... Nice 4 yıllara... |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Yaş: 27
|
vay be, 4 yıl ha.. gerçi ben bu zaman zarfının sadece son çeyreğine yetişebildim ama yine de insan mutlu oluyor duyunca.. nice çeyrekliklere, nice 4 yıllara.. hepi börtdey tu...... us!..:clap:
__________________ ![]() "together we stand, divided we fall" |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Backstreet Boys Türkiye ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007
|
İlk forumun hali: http://web.archive.org/web/200412151...treetboys.net/ |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 07-Aralık-2007 Bulunduğu yer: nick kalbindeeeeeee Yaş: 24
|
aman da aman bizim forum dogarmışta büyürmüşte koskocamn olurmuşta.... ![]() ayyyyyyyy şaka bir yana cidden duygulandım yaaaa...:cry:....yıllardır seviyordum bsb ve yıllardır tek başıma yaşadım onlara olan sevgimi ve sonra karşıma burası çıktı tamamen tesadüf tü ve sonunda artık benim gibi olan birileri vardı ve artık yalnız degildim....nese çok uzattım....:cry3:......ve iyiki var bu forum ve iyi ki sizlerde varsınız.....yaşasın BACKSTREET BOYS....yaşasın bizim FORUM:biggrin::dans:.....:dogum:
__________________ |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |