![]() |
| | #2 (permalink) |
| Fan Club Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 31-Mart-2008 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 26
| sana ne diyebilirim bilmiyorum;forumdaki bazı ayarları bilmediğim için sana doğum günü pastasıda ayarlayamadım.sadece iyi ki doğdun iyi ki doğdun da senin gibi bir insanı (pardon insan mı dedim o bir melek ![]() ) tanıma fırsatı buldum.nice mutlu umutlu senelere diyorum |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 14-Temmuz-2007 Yaş: 21
| Yine sensiz kutlanan Söylenmesi gereken tüm sözleri unutturan 28 Ocak günü Keşke burada olup bizim için ne kadar değerli olduğunu görebilseydin ![]() Hayatı unutturan O eşsiz gülümsemenle Geçmesini umduğum Doğum Günün Kulu Olsun Nice Mutlu Yıllara NİCK CARTER
__________________ Varlığımı bu denli sorgulayanlar Umarım yokluğumla mutlu olurlar... |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: artık sadece Bursa Yaş: 29
| kartlaşmıs melek kaç yasına gırdı ya. 30 u devırdı : )daha nice nice mutlu senelere. umarım hep bu sekılde fanlarının yanında olursun kendını bizden mahrum bırakmazsın ha bu arada bu yenı yasında evlenmen dileğiyle
__________________ ![]() |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| vay be 30 oldu nick'im resmen yıllar ne çabuk geçiyor böyle. grubun en küçük elemanı bile 30lu yaşlara geldi. ben onu tanıdığımda daha benim yaşımdaydı ![]() iyiki doğdun nick iyiki doğdun ki biz de senin gibi mükemmel şirin mi şirin bi insanı tanıdık. nice mutlu senelere aşkım doğum günün kutlu olsun =) çok duygulandım yaa ![]() ![]()
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 12-Ağustos-2008 Yaş: 25
| Alıntı:
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] | |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 07-Aralık-2007 Bulunduğu yer: nick kalbindeeeeeee Yaş: 24
| 11 yaşındaydım seni tanıdıgımda...sevmek nedir bilmezken ben sevmeyi ögrendim...daha sevmek nedir onu ögrenmeden imkansız nedir onunla tanıştım...evet imkansız ve asla olmayacak bir şey yaşıyordum kendi içimddee....ve herşeyden önemlisi nedensiz..niçinsizzz sevmek nedemk onu ögrendim..asla olmaycagını bile bile sevmek nedemktir onu ögrendim...bazen hiç tanımadıgın ve hiç görmedegin birini özlmek nasıl bişey bunu ögrendim..ve herşeye ragmen evettt HERŞEYE ragmen sevmek nedir onu ögrendim...ve evet bütün bunları bana ögreten kişi o tatlı gülümsemesiyle o masmavi gözleriyle insanın içine kadar işleyen o tatlı bakışlara sahip olan kişinin dogum günü...evet imakansız aşkımın dogum günü...NICK CARTER ...iyiki dogdun....ve iiki varsın ki ben bütün imkansızlıklara ragmen sevmenin nedemek oldugunu ögrendim..ve bütün imaknsızlıklara ragmende sevicem seni..ömrümün son nefesine kadar sevicem seni..asla vazgeçmeyecegimm.....ve Allah`tan tek dilegim hep mutlu olman...iyiki VARSIN NICK CARTER....
__________________ |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |