![]() |
| | #13 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Yaş: 28
|
nick'im mavişim adından da anlasıldıgı gıbı yagmur ve nıck ısımlerını sonsuza kadar tasımaktan buyuk gurur duyacak kuma adayım kadar gzl seyler yazamasamda senı tanıdıgım ıcın cok ama coooooooooooookkkkkkkkkkk mutluyum ıyı kı varsın ıyı kı dogmussun hayranlarınla ve sevdıklerınle gzl seneler gecırmen dılegıyle hep boyle ol senı cok sevıyorum... SEDA CARTER |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 16-Ekim-2007 Bulunduğu yer: Evimde Yaş: 23
|
İyki dogdun bebek yuzlu yakısıklım ılk gondugum anda asık oldugum ama son zamanlarda zayıfladıgı ıcın sadece begendıgım Yakısıklım 30 yasına gırmıs nıckte yaslanıyor
__________________ ![]() ![]() |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Edirne <3 Yaş: 24
|
Nick yine sigaraya başlamışş Partiden bir video.. Lauren ilw pwk sammi ve Chris yine çooook tatlıı ![]() http://video.flynetpictures.com/inde...57&lay_quiet=1
__________________ ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 25
| ben giremediğim için yazamadım tabikide nick jnm bnm seni çok seviorum iyiki doğdum o muhteşem sesinle yüzünle hainle tavırlarınla tanıştık iyiki varsın iyiki doğdun jnm bnm geçde olsa o gün hep aklımdaydın seni seviorum nickkkkk.... hep en büyük fanlarından biri olarak kalıcam ) memnuniyetleeeee hemideee.... |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |