![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 05-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: AntaLya - MaNavgat Yaş: 20
| ![]() KarmaşıkLaşmış ruh hali seninki.. Birazcıkda aşk belkide.. Sevginin doruğunda yüreğin Canını vermeye meraklı../ Yaramaz çocukLar kadar sevimLi.. TercübeLerin tecrübesi şimdi Bir perde daha kapandı işte.. Sahnen bitti!../ Sanma..HAyat bir oyun zaten yürekLi! Kendine geLdin işte.. Sevgimi anLadın Yaramaz'ım Senin için var olup; ve senin için yok olucamı artık biliyosun!.. Gel seni götüreyim aşk diyarına.. Prens'in oRda seni bekLer hisLeriyle.. Bir gün kavuşma umudu doLsun içine.. DuaLarım seninle Sadece sabRet küçük prensesim.. KayboLma benliğinde İnan tüm varLığınla gözLerimdeki yıllanmış gözyaşLarına Ama sen hiç ağLama prensesim hiç ağlama.. Bana bu şiiri yazdıran insan iyiki doğdun..İyiki hayatımdasın..belki 7 yıl değilde daha fazla arkadaşlığımız..ikimizin birbirimize sevgisini söylemiyorum bile..iyiki doğdun umut ışığım..harikalar diyarım..:wub:ağlamalarımız,,gülmelerimiz hep birlikte olsun şimdiki gibi..hep yanımda oL..Öyle mutlu ol ki..üzüntüden değil sevinçten hep ağla..Sana gurban bu kıvırcık kim ne derse desin:love:allahıma bin şükürler olsunki seni karşıma çıkardı iyiki doğdun ömrüm iyiki doğdun:innocent: ![]() Bir dilim pasta ikimize yeter diğerleri toptan alsın abicim öğrenci adamık yane param yetmedi![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Fan Club Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 14-Ağustos-2007 Bulunduğu yer: AntaLya - MaNavgat Yaş: 21
| bitanem benim harikalar diyarııımmm :wub: çook teşekkür ederim ne desem bilemiyorumm yaaa :blush2: inan seni tanıdığıma o kadar mutluyum kiiii bi tanesin herşeyimsin :biggrin: pastamızda çok güzelmiş heeee öğrenci adamın pastasıda bu olurr iştee :haha: saygılarımla ... |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 27
|
hicoşşş doğum günün kutlu olsun gurban.. en ilginç smileyların sahibi anime manıyakı insan :hihi: yalnız resimle ilgili bi husus var sormazsam olmaz.. hangisi sensin:d şu sarı kollu sarmalayan değilsindir umarım :hihi: insan düşmanına anca böyle sarılır nefesini kesmek için ![]()
__________________ küçücüktüm küçücüktüm oltayı attım denize, bir üşüşüverdi balıklar denizi gördüm! büyüdüm,işsiz kaldım aç kaldım, para kazanmak gerekiyordu.. girdim insanların içine insanları gördüm!! |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 05-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: AntaLya - MaNavgat Yaş: 20
| Alıntı:
alçaksın sen ben sevdiğimden aşkımı sarmaladım | |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Banned Üyelik tarihi: 20-Ocak-2008 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 17
| böylesine mükemmel bir şiir ,yazı ve mükemmel (:laugh pastadan sonra diicek bişey kalmamış aslında ![]() doum günün kutlu olsun hici :dogum: iiki doğdun ... hayatında hep mutlu ol ama sevinçten hep ağlamanada gerek yok gözlerine yazık ![]() ![]() nice gzl senelere ![]() |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |