![]() |
| | #1 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| tamam belki kız öss yüzünden foruma giremiyo olabilir ama biz yinede doğum gününü kutlayalım dimi eh o kadar reşit olmuş biara girerse görür artık ![]() doğum günün kutlu olsun serelinammmm :love: iyiki doğdun canım benim iyiki varsın. yeni yaşında herşey gönlünce olsun. seni çok seviyorum :wub: ![]() ![]() pastanı nası seversin bilemedim ondan sana 2 tane seçtim :wink:
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 05-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: AntaLya - MaNavgat Yaş: 20
| Serelim yaa (: doğum gününü ilk kutlayan kişi sıfatına eriştim ben zaten çok çok mutlu oldu keyfi yerindeydi kuzumun (: iyiki doğduuuuuuuun bitaneem (: aj manyağı bitanem benim (: <3<3<3 |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Banned Üyelik tarihi: 20-Ocak-2008 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 17
| doğum günün kutlu olsun serelimm :dogum: yaa daha önce girebilseydim emin ol ilk kutlayanlardan biri olurdum ![]() ![]() ... biricik ajdaşım benim ![]() ![]() ![]() şu össyi mükemmel bi sonuçla atlatta dön aramıza artık çok özledik seni ![]() ![]() ...herşey gönlünce olsun ... nice güzel senelere ![]() ![]() |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |