![]() |
| | #1 (permalink) |
| Banned Üyelik tarihi: 20-Ocak-2008 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 17
| "Bir gün bir yerde görüşmek üzere. tüm desteğiniz,göz yaşlarınız ve sımsıcacık gülümsemeleriniz için teşekkürler" - Alexander James Mclean Keşke senin için olan güzel dileklerimizden haberin olsa ...ama imkansız dimi ...yinede yazıyorum.......sen benim sesimi duymuyorsun ama ben senin sesini yaptığın işler sayesinde duyabiliyorum ..ben senden bu şekilde haber alabiliyorum...bunlarla yetinmek zor ama yinede az da olsa bu sayede mutlu olabiliyorum o yüzden sen şarkılarını söylemeye ,klipler çekmeye ve başarına başarılar katmaya devam et oldumu ... ... bir yandan ,sana yakın olan kişiler gibi, en azından seni konserinde gören hayranların gibi seni göremeden bir sene daha geçti diye üzülürken bir yandanda ; sen bilmesen bile ben bugünü yaşamaktan ,haberin olmasa bile bugün doğum gününü kutlamaktan ,senin güzel bir seneyi geride bıraktığını ve yeni ,güzel bir seneye doğru yaşamını sürdürdüğünü görmekten mutluluk duyuyorum ... belkide ...belkide, hiç bilmiceğini bile bile yazıyorum ; İyiki doğdun ,İyiki varsın ,İyiki sen bir "Backstreet Boy"sun , İyiki seni tanımışım ... Hayatta herşey dilediğin gibi olsun ...Geçmişte başına gelen kötü olaylardan uzak, sağlıklı ,mutlu ,muhteşem sesini ve müziğini bizlerle paylaşmaya devam ettiğin ,tüm sevdiklerin ve tüm sevenlerinle birlikte olduğun nice güzel senelere ...umarım her geçen günün bir öncekinden daha güzel olur ... " DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN ALEXANDER JAMES MCLEAN ...!!! " bu pastalar senin için ...keşke bu forumdaki üyelerin doğum günlerini kutlarken yazdığımız gibi "umarım beğenirsin " lafını gerçekten sana diyebilseydim ...kim bilir, belki bir gün ... :cry: :cry: :cry: :confused5:![]() ![]() |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 25
| cemrecm ne güzl yazmışsn jnm bnm ya hepsini çok seviyorum evet keşke ve keşke bir kere görebilsek ölmeden bnde çok isterdm :cry: siz bizim beş meleğimizsiniz sizi çok seviyoruz ve.... daha mutlu ve huzurlu yaşayın bsbmiz siz bizim herşeyimiz oldunuz müzikten öte değişik bi hayranlık bu:cry3:inş. bi gn konserinizde buluşurz :cry:aj iyiki doğdun mutlu seneler iiki varsn ve burdasn mutlu seneleeeeeer........:dogum::dogum::dogum: |
| | |
| | #5 (permalink) |
| BSB Türkiye Haber Editörü ![]() Üyelik tarihi: 21-Nisan-2008 Bulunduğu yer: Coimbra,Portekiz Yaş: 22
|
Nice mutlu yıllara A.J. Doğumgünün kutlu olsun..Umarım daha uzun yıllar boyunca izlemeye ve dinlemeye devam edebiliriz sizi..messynin de dediği gibi;hayranlıktan öte birşey bu..Bambaşka.. Umarım bu sene olmazsa öbür sene..Olmazsa öbür sene Bir şekilde görebilirim seni..sizi..
__________________ >< OFFICIAL BACKSTREET BOYS FANCLUB ÜYESİ >< " İLK BSB KONSERİM --> 30 EKİM 2009 - LİZBON " ![]() ![]() |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 07-Aralık-2007 Bulunduğu yer: nick kalbindeeeeeee Yaş: 24
|
cemre canım ne kadar güsel yazmışın ve bize yazacak hiç birşey bırakmamışın.... ....aj iyiki dogdun ve iyiki varsın ve gerçekten seni iyiki tanımışız:dogum:
__________________ |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| ben kısa ve öz yazıcam ![]() doğum günün kutlu olsun aj nice mutlu yıllara seni çoooook seviyorum :love:
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |