![]() |
| | #1 (permalink) |
| Aktif Üye ![]() Üyelik tarihi: 12-Ağustos-2007 Yaş: 22
|
canım arkadaşım benimm iyiki doğdunn iyiki varsın sen yaaa kardeşim benim seni tanımak hayatta başıma gelen en güzel şeylerden biri...kardeşimsin canımsın ve hep öyle kalacaksınn..Doğumgünün kutlu olsun canım nice mutlu yıllara..
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 01-Şubat-2008 Bulunduğu yer: SAMSUN VE BAFRA Yaş: 20
| iyiki doğdun doğum günün kutlu olsun arkadaşım :86::86::86::86::86:jacop duygu benden önce davranmış....:muhahaha::muhahaha: şunu bilmeni isterim ki zaten biliyosun bende ayrı bir yerin var yılar sonra da hep hatırlayacağım bu forumdaki sana takılmalarımı senle yaptığımız atışmaları...:innocent::innocent:ha tabi bi de o esprilerini;-);-) kusura bakma 20 yaş fıkra kitabı elimizde kalmadı...:tongue::tongue: sana tam senlik pastalar aldım...:muhahaha::muhahaha::muhahaha: ![]() ![]() dermişim...........şaka şaka;-) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() en güzel pastalar jacop için ![]()
__________________ ![]() |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 25
| |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |