Backstreet Boys Türkiye  

Go Back   Backstreet Boys Türkiye > Keep The Backstreet Pride Alive! > Arka Sokak > BSB'cilerin Doğum Günleri

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 20-Şubat-2009, 08:12   #1 (permalink)
Backstreet's Back!

messy marvin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cool iyiki doğdun Brian Thomas Littrell

iyiki doğdun bsb nin bir tanecik civcivi ben ona hep nickten dolayı ufacık olduğu için civciv derdim çok seviyorum:redface: brianı ve karısını ve baylee yi onların aile yuvalarına hayranım süper bir evlilikleri var:blush2:

ve bir ömür boyu mutlu olsunlar inşallah:marry::marry::marry:

ve iyiki doğdun ve iyiki varsın o güzel sesin ve bsb de olman büyük bir mucize iyiki seni tanıdık brian beş melekten birisi inş. yüzün hep güler yüzünüz 5inizinde hep gülersiniz sizin 5 inizide çok seviyorum herşey gönlünüzce olsun mutlu yıllar bsb nin civcivi:dogum::dogum::dogum::dogum::dogum::dogum:

bu pastayı forum için ve sana civciv dediğim için sana armağan ediyorum brian thomas litrell iyiki doğdun nice senelere:dogum::dogum::dogum:

messy marvin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20-Şubat-2009, 11:08   #2 (permalink)
Backstreet's Back!

BRIAN THOMAS LITTRELL;

Tek kelime ile açıkla deseler direk aklıma’sempatik’ kelimesi geliyor.9 senedir bu böyle.Hiç değişmedi…Allah ona ömür verirse 80-90 yaşında da böle olacaktır.Bay gülen surat..Hoş onda değişmeyen çok şey war.Değişmeyen saç modeli veya yüz mimikleri gibi.Gözlerini açıp bakamsı fln Garip sesler çıkaran, ‘backstreet back allright!! ‘ ı en içten en duygulu en gzl söyleyen bsb üyesi.Diğer bir arka sokak çocuğu Brian.Arka sokak çocuklarının şakacı olanı.

Hayatla çok küçük yaştan beri mücadele eden bir kalp.Biri daha çocukken biri tam kariyerinin zirvesindeyken geçirdiği kalp ameliyatları.2 kere yaşama tekrar ‘merhaba’.Koşacak,oynayacak,enerjisinin dorukta olduğu yaşta doktorun bu çocuğa şaka gibi tawsiyesi ‘kendini yorma!’ Konserler ard arda verilirken oksijen tüpüyle sahneye çıkışlar,danslar, hayatını riske atışlar.Doktorun yine şaka gibi tawsiyesi ‘kendini yorma!’ Bsb’nin hiperaktifine yakıştırılamayan , uymayan bir söz.Yaramaz arka sokak çocuğuna ‘uslu dur’ uyarısı.Ve bunları Allah’a şükür atlatması…

Altın gibi bir ses.Şarkı söylediğinde ‘Aman Tanrım’ diyor insan.’o ne ses!’ yumuşacık ama güçlü.Ortaokul çağında ‘evet’ diyip sözleşmeye imza atan o genç yüreği hala war Brian’ın.Hala o günkü gibi bsb aşkı war içinde.İyiki Kew’in aklına brian geldi.İyi ki evet dedi.İyi ki bsb Brian’ı ikna etti.Bu ses kaçınılmazdı…

Şükretmesini bilen, şuan bulunduğu durumun farkında olan birisi o.Nsl buraya geldiğinin.Lüle saçlı şeker çocuk o.Ve bir baba o.İlk bsb JR. In sahibi.Cici dünya tatlısı Baylee’nin mimarlarındanböyle babaya can kurban.Allah bu ailenin mutluluğunu hiç bozmasın.İyiki doğdun brian.İyiki warsın

Zıpır BSB üyesi Brian’a ; seni sewioruz B-rok hihi!
Alt 20-Şubat-2009, 11:25   #3 (permalink)
Backstreet's Back!

Belki diğerLeri çok yazamıcaksamda onu çok sevdiğimi söylemek istiyorum başta:innocent: Allahımın bana lûtfettiği 5 melekten biri benim için:redface: İyiki doğdun Frick..Ailenle ve 4 diğer kardeşLerinle (nick ,aj,howie,kevin) inş. hep mutLu olursun Tüm dileklerin gerçekleşir..Sen ne kadar iyisen hayatta senin için aynı güzelilikte iyilikte olur inş. (:

"SoLuğun baLını çeken öLümün gücü yetmemiş güzelliğini aLmaya..
BeLkide cehennemdeyim..
Umrumda değiL! "
angelnick isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20-Şubat-2009, 12:25   #4 (permalink)
Banned

Alıntı:
ozz_kev Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
BRIAN THOMAS LITTRELL;

Tek kelime ile açıkla deseler direk aklıma’sempatik’ kelimesi geliyor.9 senedir bu böyle.Hiç değişmedi…Allah ona ömür verirse 80-90 yaşında da böle olacaktır.Bay gülen surat..Hoş onda değişmeyen çok şey war.Değişmeyen saç modeli veya yüz mimikleri gibi.Gözlerini açıp bakamsı fln Garip sesler çıkaran, ‘backstreet back allright!! ‘ ı en içten en duygulu en gzl söyleyen bsb üyesi.Diğer bir arka sokak çocuğu Brian.Arka sokak çocuklarının şakacı olanı.

Hayatla çok küçük yaştan beri mücadele eden bir kalp.Biri daha çocukken biri tam kariyerinin zirvesindeyken geçirdiği kalp ameliyatları.2 kere yaşama tekrar ‘merhaba’.Koşacak,oynayacak,enerjisinin dorukta olduğu yaşta doktorun bu çocuğa şaka gibi tawsiyesi ‘kendini yorma!’ Konserler ard arda verilirken oksijen tüpüyle sahneye çıkışlar,danslar, hayatını riske atışlar.Doktorun yine şaka gibi tawsiyesi ‘kendini yorma!’ Bsb’nin hiperaktifine yakıştırılamayan , uymayan bir söz.Yaramaz arka sokak çocuğuna ‘uslu dur’ uyarısı.Ve bunları Allah’a şükür atlatması…

Altın gibi bir ses.Şarkı söylediğinde ‘Aman Tanrım’ diyor insan.’o ne ses!’ yumuşacık ama güçlü.Ortaokul çağında ‘evet’ diyip sözleşmeye imza atan o genç yüreği hala war Brian’ın.Hala o günkü gibi bsb aşkı war içinde.İyiki Kew’in aklına brian geldi.İyi ki evet dedi.İyi ki bsb Brian’ı ikna etti.Bu ses kaçınılmazdı…

Şükretmesini bilen, şuan bulunduğu durumun farkında olan birisi o.Nsl buraya geldiğinin.Lüle saçlı şeker çocuk o.Ve bir baba o.İlk bsb JR. In sahibi.Cici dünya tatlısı Baylee’nin mimarlarındanböyle babaya can kurban.Allah bu ailenin mutluluğunu hiç bozmasın.İyiki doğdun brian.İyiki warsın

Zıpır BSB üyesi Brian’a ; seni sewioruz B-rok hihi!

:cry:iyiki doğdun .. iyiki varsın .. doğum günün kutlu olsun :dogum:... özlem o kadar iyi anlatmışki sadece "kesinlikle ,işte brian :cry: " demekten başka dicek bişi bulamıyorum ...bu zorluklara rağmen hala aynı tempoyla devam ediyo hayatına ve inş. bundan sonrada böle olucak ... güler yüzünle .. sevdiklerinle .. sevenlerinle ....hiç değişmeyen şakacı ruhunla... ve tabiki "BSB" ile nice nice nice ... güzel senelere ... hayatın boyunca herşey gönlünce olsun ..Mr Joker ...
emmacemrew isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20-Şubat-2009, 12:28   #5 (permalink)
Çaylak Üye

iyi dogdun brian seni çooook seviyorum
iyi ki varsın
jizzle isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20-Şubat-2009, 13:40   #6 (permalink)
Backstreet's Back!

raınıck - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

backstreet boys tanımak herhalde haytımda en güsel şey..asla pişman olmaycagım...onları tanıdıgıma ve ölene kadar hayatımda varlıgını sürdürecek beş melek onlar.....ve içlerinden en sempatiklerinden biri her zamn o tatlı gülüşyle içimizi ıstan brıaanım dogum günü...söylenecek aslında o kadar çok şey varki ben sadece bir tek bişey demek istiyorum....iyiki dogdun...iyiki varsın ve herşeyden önemlisi iyiki BSB cisin......seni seviyoruz BRIAN THOMAS LITTRELL......

Eklenen Resim Ön İzlemesi
Dosya tipi: jpg 1235102060728_f.jpg (49,6 KB (Kilobyte), 34x kez indirilmiştir)
Dosya tipi: jpg 1235106757236_f.jpg (32,7 KB (Kilobyte), 34x kez indirilmiştir)
Alt 20-Şubat-2009, 13:41   #7 (permalink)
Fan Club Üyesi

O şeker,sempatik,dünya tatlısı bir arka sokak çocuğu...
Onu hiç tanımayan arkadaşlarıma bile fotoğrafını gösterdiğimde; ilk kelimeleri 'çok şeker!!' oluyor....
Ve şimdi en az kendi kadar şeker bir çocuğu var...:innocent:
Ne diyebilirim ki, bu adam sevilmez mi...!!....

İyiki Doğdun Brian...:::dogum:

Seni çok Seviyoruz.. :loving:
mherve isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20-Şubat-2009, 17:42   #8 (permalink)
Backstreet's Back!

hawa_yldrm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

aşkitomm o benim yaa karısını olcak cadaloz bırakmadıki yanıma gelsin benle başbaşa kutlasın d.gününü aşkımm ooyyhh ya yerim onu bennn çok ama çookk sewioom onuu
Alt 20-Şubat-2009, 17:45   #9 (permalink)
Fan Club Özel Üyesi

WorldInMyEyes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Onun sesini duyduğnuzda hissettğiniz huzuru başka kim veriyor,

Daha öncede söyledğm gibi onun kadar iyi bir eş ve baba olabilirmi..

Tam ölecekken hayata tutunan azimli bir insan o.

Hangi ünlünün hayatı onunki kadar temiz ve intizamlı,

Tanıyan varmı onun gibi ilahi şarkı albümü çıkaran başka dindar bir ünlü,

Her konser öncesi Allah'a dua edip şükreden,

Varmı örnek hayatıyla ailesini..oğlunu böyle yetiştiren,

Kıyafetlerinden hareketlerine kadar ailecek birbirini tamamlarken,Hangimiz leighanne ye imrenmiyorki..

Ya da grupta kim daha şen şakrak
Kamera gördüğünde muziplik yapan başka kim var..

Kısacası;
..O, Kevin'ın kuzeni..bıraktığı mirası,
..O,Grubun akıl hocası,bu yüzden

:clap: :dogum: -------------İYİKİ DOĞDUN BRIAN THOMAS LITTRELL--------------- :dogum: :clap:

------------------------------------:dogum:-----------------------------

WorldInMyEyes isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20-Şubat-2009, 18:28   #10 (permalink)
Aktif Üye

iyi ki doğdun şeker insan
seni gerçekten çok seviyorum
ve hayatında ailenle birlikte hep mutlu olmanı istiyorum
seninle hiç tanışamasam bile
o güzel sesinde hep aklımda olacaksın
o samimiyetinle hep içimi ısıtacaksın
ve her sesini duyduğumda bana umut vereceksin
biliyorum çünkü daha önce böyle şeyler oldu bana
her şarkını dinleyişimde
her videonu izleyişimde
her resmine bakışımda
kendimi iyi hissediyorum
en kötü anlarımda bile
hep yanımdaymışsın gibi
böyle hissediyorum çünkü
sen böyle hissetmemi sağlıyosun
her gülümsediğinde sanki bana gülümsüyosun
her brian hayranı hatta her bsb hayranı böyle hisseder
çünkü ben de bsb hayranıyım ve biliyorum
onların sıcak gülümsemeleri...
bunları anlatmak gerçekten çok zor ama
burdaki herkesin ne demek istediğimi anladıklarını biliyorum
ve bize bu duyguları yaşattığınız için çok teşekkürler çocuklar
belki bir gün sizi yakından tanıma fırsatımız olur
iyiki varsınız....
Eklenti 5539
:dogum: Happy Birthday Brian :dogum:
Eklenen Resim Ön İzlemesi
Dosya tipi: jpg dxcts648539la3.jpg (33,7 KB (Kilobyte), 1x kez indirilmiştir)
brian isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil