![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: artık sadece Bursa Yaş: 29
| forumun vazgeçilmezi eylülüm yaaaa. canım iyi ki doğdun iyiki varsın iyiki bu forumdasın ve daha neler neler :17: umarım her istediğin olur bu yaşında. bütün güzellikler seni bulsun:wub:
__________________ ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: USA
| mamiiiiiimmmmmmmm canımın içi teşekkür ederim çok seviyorum seni yaaa... benim için dilediklerin aynen bendende sana canım benim.... iyiki varsın ................
__________________ Everynight I pray on bended knee.... Someday I will be.... |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 27
|
doğumgünün kutlu olsun Eylül.. bi ara tartıştık senle ama son bi kaç gündür toparladık gibi(unuttuk unuttuk ),böyle devam etmesi dileğiyle.. sen olmasan mami tek başına nasıl kilitleyecek yanlış konuları
__________________ küçücüktüm küçücüktüm oltayı attım denize, bir üşüşüverdi balıklar denizi gördüm! büyüdüm,işsiz kaldım aç kaldım, para kazanmak gerekiyordu.. girdim insanların içine insanları gördüm!! |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 05-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: AntaLya - MaNavgat Yaş: 20
| |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: USA
|
hepinize çoooook teşekkür ederim yaaaa..... bu arada gülaycım pasta için teşekkürler bu saatte nerden buldun o bayat pastayı bilmem ama ... kakolu olduğu için affettim seni.....
__________________ Everynight I pray on bended knee.... Someday I will be.... |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 25
| eylülcüm iyiki doğdun allah ne istiyosan onu versin cnm ne dileğin varsa hepsi olsun öpüyorum seni bende pasta yollıycam ama öğleyin şimdi çıkmak zorundayım okiş nicemutlu yıllara:17: |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |