![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 25
| iyiki doğdun jnm nice mutlu yıllara bir aslan burcu olaraktan bende senin konunu açıyım dedim nice mutlu yıllara britnet delisi:17:bu da pastan:d ![]() bu da hediyen ![]() |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Yaş: 27
|
umarım britney eski günlerine geri döner, justin de onunla tekrar evlenir, bsb de britney le hem de türkiye'de düet yapar, buna da ancak kadir inanır.. )pek tanımasam da, hatta ne 'pek'i, düpedüz hiç tanımasam da; forumdan gözüktüğü kadarıyla hayallerin çok zor, ama yine de umarım gerçekleşir..mutlu yılar..
__________________ ![]() "together we stand, divided we fall" |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 27
|
doğumgünün kutlu olsun. gimme one more chance.. bu şarkı da hediyem olsun not; orjinali give me one more chance(back to your heart). bu da uyar ama sanırsam
__________________ küçücüktüm küçücüktüm oltayı attım denize, bir üşüşüverdi balıklar denizi gördüm! büyüdüm,işsiz kaldım aç kaldım, para kazanmak gerekiyordu.. girdim insanların içine insanları gördüm!! |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |