![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 25
| |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Fan Club Özel Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 11-Mart-2008 Yaş: 27
| Doğum günün kutlu olsun canım...umarım yeni yaşında istediğin herşey gerçekleşir ![]() bu arada pastaarı süper görünüyo :WOT: :WOT: messy de biliyo hani... ağzım sulandı vallaaa :WOT:
__________________ |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| doğum günün kutlu olsun hülya iyiki doğdun!
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Üye ![]() Üyelik tarihi: 26-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: Evde Yaş: 24
| Herkese ve başta konuyu açan arkadaşıma teşekkür ederim.Bugün de msnde kuzenin pcsindeki tadilatlar yüzünden ilgilenemedim.Kusura bakmayın Vildan ve Gülay,ilgilenemedim diye sizle Kutlayan kutlamayan herkese teşekkür ettim.Gündüz sırf arkadaşlarımdan mesaj aldım ama akşam benim için sürprizlerle dolu oldu.Ailem,arkadaşalrım ve sizler tarafından.Çok sağolun Bugün doğum günü olanlara da nice yıllar! ![]() Gülay hoşgelmişsin bu arada ![]()
__________________ ![]() |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |