![]() |
| | #1 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Edirne <3 Yaş: 24
|
Bu gün 20 Nisan ve Bsb 16 yaşında... Mutlu yıllar... Bizi sizden ve sesinizden mahrum bırakmamanız dileğiyle.... Not:Çok sinirli ve kırgınım şu anda o nedenle böcekli pastalar,doğum günü mumları ya da havai fişekler yapamayacağım....
__________________ ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 07-Aralık-2007 Bulunduğu yer: nick kalbindeeeeeee Yaş: 24
| iyiki dogdunuz ve iyiki sizi tanıdım BACKSTREET BOYS......mutlu yıllar....hep bizimle olmanız dilgiyle.... ....ilk tanıdıgım gün hala aklımda nasıl oldugunu anlmadan baglandım nasıl baglandım nasıl bişeyi bu kadar çok sevdim ben asla anlayamdım ve halada anlammıyorum...ama sevdim işte o dans edişlerini o şarkıyı söylerken bana hissetirdikleri ve herşeyden önemlisi sevginin,dostlugun, kardeşligin ne oldugunu anlatıyorlardı bana..onları dinlerken rahtlıyordum sanki başka dünyaya alıp götürüyorlrdı agladıgımda, güldügümde sanki hep yanımdalrmış gbi hissediyordum ne kadar uzak olurlarsa olsun fark etmiyordu benim için...her dinledigimde .her izledigimde daha da çok baglandım sevgim gittikçe doruklara çıkıyordu aslında bsb sevgimde ben doruk nedir bilmiyordum çünkü onları ilk tanıdıgımda hiisettim ben en zirvede oldugumu en alçaktan yüksege çıkmadım çünkü hep ben en yüksekteydim ve onların sayesinde yaşadım en zirvede nedemek oldugunu...sevdikçe daha çok sevdim dinledikçe daha çok dinledim hiç eksilmiyordu benim bu sevgim..büyüdükçe büyüyordu sanki sınırsız büyüme söz konusu ve hala artıyor ve durduramıyorum..aslında durdurmakta istemiyorum çünkü dünyada en güsel duyguyu Allahın öle herkese nasip edemeycegi bir duyguyu yaşıyorum....çünkü karşılıksız seviyorum..nedensiz niçinsz seviyorum..onları birgün görecegim umuduyla yaşıyorum...ve ben bir gün bu tarif edemedigim sevgiyi onlara anlatcagım günün özlemiyle yaşıyorum...ve yaşamay devam edicem...onları tanıdıgıma asla pişman olmadım ve olmayacagımda...dünya bir kere daha gelsem yine bir grup hayranlık duymam yada sevemem gerekseydi ben yine BACKSTREET BOYS seçerdim...ve bsb herzamn ayakta kalın asla yıkılmayın ve asla bizi bırakmıyım sizleri çok ama çok tarif edemeyecegim kadar çok seviyorum iyiki dogdunuz iyiki varsınız nice 16 yıllara.......Keep The Backstreet Pride Alive!!!!!!!!!!!!!!.................
__________________ |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| mutlu yıllar iyiki varsınız iyiki sizi tanıdık, sizleri çok seviyoruz :love: keep the backstreet boys pride alive :wink:
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Yaş: 27
|
seçil kız, o ne öyle? sünger mi o? bakın ben daha anlamlı ve ehemmiyetlisini buldum. ![]() dile kolay, tam 16 yıl!.. müzik otoritelerince bu denli uzun süre beraber kalabilmek en köklü gruplar için bile büyük bir başarı iken, bir boyband olarak (kabul edilen) bsb için bu süre olgunlaşmanın en büyük örneği olsa gerek. üstelik atlattıkları bunca şeye rağmen. bu sürenin 3/4'ünü onlarla beraber yaşamış biri olarak şunu söyleyebilirim ki, bsb sevgisi kesinlikle zamanla azalan bir şey değil. aksine her yeni albümle beraber kat be kat artıyor. belki gençlik dönemlerindeki kadar deli dolu olmuyor ama daha oturaklı, daha mantıklı bir biçimde yaklaşabilmenizi sağlıyor onlara. bazen verilen aralar sadece onları bir süreliğine gözler önünde bulunmaktan alıkoyuyor. bu kimi zaman onların verdiği aralar oluyor, kimi zaman da mahzene bırakılmış şarap etkisi yaratması açısından kendi tarafımdan verilmiş aralar. bazı şarkılarını 2-3 ay dinlemeyin, ardından doyasıya dinleyin, ne demek istediğimi anlayacaksınız. (dayanabilenler için daha uzun süreler daha makbuldür.) nice 12 yıllara, nice 16 yıllara, nice nesillere.. KTBPA!!!
__________________ ![]() "together we stand, divided we fall" |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 19-Aralık-2007 Yaş: 20
| Alıntı:
![]() bu arada senin pasta da konuşuyor yani..:hıhh:öyle birşey aradım ama bulamadım ![]() neyse tekrardan nice nice 16 yıllara..:nail: | |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Banned Üyelik tarihi: 20-Ocak-2008 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 17
| sizi anlatmaya kelimelr yetmez ... dostluğunuz bunca yıllık birbirinizle olan dayanışmanız yaşadıınız o olaylara rağmen ilk günden daha güçlü bir şekilde hala karşımızda olup ilk günle aynı sevgi ve aynı enerjiyle müziğinizi yapmaya devam etmeniz .. siz ... mükemmelsiniz ...teksiniz ... hayatınız boyunca herşey gönlünüzce olsun ... mükemmel seslerinizi , şarkılarınızı bizden hiç ayırmamanız dileğiyle ... nice 16lara ...umarım bu birlkteliğiniz sonsuza dek sürer ( ki hiç şüphem yok ) sizi tanıdığım ilk günü ve sonrasında yaşadığım güzel olayları anlatmak çok zor olur sanrım ... sizi ilk dinlediğim gün sanki ztn sizi hep tanıodum işte bu ya mükemmeller dedim ... sesiniz , şarkılarınız, tavırlarınız ,insanlığınız mükemmeldiniz ve hala ölesiniz .. kendinizi hiç bozmadınız ... sizi ilk dinlediğimde şunu hissettim sanki ben sizi ztn tanıodum sanki ben sizi arıodum ve o gün aradığım o 5 meleğimle tanıştım ...siz hep vardınız benim için ... ve hep olucaksınız ... ne yaparsanız yapın ne yaşarsanız yaşayın ...ben her zmn sizi sevicem ve destekliicem sonsuza kadar bu hep böle olucak asla azalmııcak aksine hergün artıcak ... umarım her gçn gününüz bir öncekinden daha güzel olur ... ................. iyi ki varsınız !!! :looo::looo::looo::looo::looo::looo::looo: :biggrin::biggrin::biggrin::clap::clap::hug::hug: :dance::clapping::dogum::dogum::kopkop::kopkop: :loveu::loveu::daisy2::daisy2::daisy2: :daisy2::daisy2::kopkop::kopkop::hug::hug: :hug::hug::hug: |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |