Backstreet Boys Türkiye  

Go Back   Backstreet Boys Türkiye > Keep The Backstreet Pride Alive! > Arka Sokak > BSB'cilerin Doğum Günleri

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 20-Nisan-2009, 00:41   #1 (permalink)
Forum Polisi

SiBeRia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Mutlu Yıllar Backstreet Boys...

Bu gün 20 Nisan ve Bsb 16 yaşında... Mutlu yıllar... Bizi sizden ve sesinizden mahrum bırakmamanız dileğiyle....

Not:Çok sinirli ve kırgınım şu anda o nedenle böcekli pastalar,doğum günü mumları ya da havai fişekler yapamayacağım....

SiBeRia isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20-Nisan-2009, 09:22   #2 (permalink)
Backstreet's Back!

raınıck - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

iyiki dogdunuz ve iyiki sizi tanıdım BACKSTREET BOYS......mutlu yıllar....hep bizimle olmanız dilgiyle....
....ilk tanıdıgım gün hala aklımda nasıl oldugunu anlmadan baglandım nasıl baglandım nasıl bişeyi bu kadar çok sevdim ben asla anlayamdım ve halada anlammıyorum...ama sevdim işte o dans edişlerini o şarkıyı söylerken bana hissetirdikleri ve herşeyden önemlisi sevginin,dostlugun, kardeşligin ne oldugunu anlatıyorlardı bana..onları dinlerken rahtlıyordum sanki başka dünyaya alıp götürüyorlrdı agladıgımda, güldügümde sanki hep yanımdalrmış gbi hissediyordum ne kadar uzak olurlarsa olsun fark etmiyordu benim için...her dinledigimde .her izledigimde daha da çok baglandım sevgim gittikçe doruklara çıkıyordu aslında bsb sevgimde ben doruk nedir bilmiyordum çünkü onları ilk tanıdıgımda hiisettim ben en zirvede oldugumu en alçaktan yüksege çıkmadım çünkü hep ben en yüksekteydim ve onların sayesinde yaşadım en zirvede nedemek oldugunu...sevdikçe daha çok sevdim dinledikçe daha çok dinledim hiç eksilmiyordu benim bu sevgim..büyüdükçe büyüyordu sanki sınırsız büyüme söz konusu ve hala artıyor ve durduramıyorum..aslında durdurmakta istemiyorum çünkü dünyada en güsel duyguyu Allahın öle herkese nasip edemeycegi bir duyguyu yaşıyorum....çünkü karşılıksız seviyorum..nedensiz niçinsz seviyorum..onları birgün görecegim umuduyla yaşıyorum...ve ben bir gün bu tarif edemedigim sevgiyi onlara anlatcagım günün özlemiyle yaşıyorum...ve yaşamay devam edicem...onları tanıdıgıma asla pişman olmadım ve olmayacagımda...dünya bir kere daha gelsem yine bir grup hayranlık duymam yada sevemem gerekseydi ben yine BACKSTREET BOYS seçerdim...ve bsb herzamn ayakta kalın asla yıkılmayın ve asla bizi bırakmıyım sizleri çok ama çok tarif edemeyecegim kadar çok seviyorum iyiki dogdunuz iyiki varsınız nice 16 yıllara.......Keep The Backstreet Pride Alive!!!!!!!!!!!!!!.................
Alt 20-Nisan-2009, 09:36   #3 (permalink)
Backstreet's Back!

Öncelikle artık size eskisi kadar ilgilenmediğim için özür diliyorum ama yeni albümle coşacağımıza inaniyorum mutlu yıllar .. bsb4ever saygılarımla ...

BASİLİSK

Saygılarımla ...
bsb_grgn isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20-Nisan-2009, 10:10   #4 (permalink)
Fan Club Moderatörü

mutlu yıllar iyiki varsınız iyiki sizi tanıdık, sizleri çok seviyoruz :love: keep the backstreet boys pride alive :wink:

You know you love me, xoxo, gossip girl!

ChAoS@yeal isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20-Nisan-2009, 11:08   #5 (permalink)
Backstreet's Back!

16 yıl..vay be

Downpour isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20-Nisan-2009, 11:30   #6 (permalink)
Forum Polisi

S.I.B.L.I.T - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

seçil kız, o ne öyle? sünger mi o? bakın ben daha anlamlı ve ehemmiyetlisini buldum.

dile kolay, tam 16 yıl!.. müzik otoritelerince bu denli uzun süre beraber kalabilmek en köklü gruplar için bile büyük bir başarı iken, bir boyband olarak (kabul edilen) bsb için bu süre olgunlaşmanın en büyük örneği olsa gerek. üstelik atlattıkları bunca şeye rağmen. bu sürenin 3/4'ünü onlarla beraber yaşamış biri olarak şunu söyleyebilirim ki, bsb sevgisi kesinlikle zamanla azalan bir şey değil. aksine her yeni albümle beraber kat be kat artıyor. belki gençlik dönemlerindeki kadar deli dolu olmuyor ama daha oturaklı, daha mantıklı bir biçimde yaklaşabilmenizi sağlıyor onlara. bazen verilen aralar sadece onları bir süreliğine gözler önünde bulunmaktan alıkoyuyor. bu kimi zaman onların verdiği aralar oluyor, kimi zaman da mahzene bırakılmış şarap etkisi yaratması açısından kendi tarafımdan verilmiş aralar. bazı şarkılarını 2-3 ay dinlemeyin, ardından doyasıya dinleyin, ne demek istediğimi anlayacaksınız. (dayanabilenler için daha uzun süreler daha makbuldür.)

nice 12 yıllara, nice 16 yıllara, nice nesillere.. KTBPA!!!

"together we stand, divided we fall"
S.I.B.L.I.T isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20-Nisan-2009, 11:36   #7 (permalink)
Backstreet's Back!

İyiki varsınız iyiki bu grubu tanımışımm Mutlu yıllar Backstreet Boys:48::48::48::48:

"SoLuğun baLını çeken öLümün gücü yetmemiş güzelliğini aLmaya..
BeLkide cehennemdeyim..
Umrumda değiL! "
angelnick isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20-Nisan-2009, 15:28   #8 (permalink)
Backstreet's Back!

Alıntı:
S.I.B.L.I.T Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
seçil kız, o ne öyle? sünger mi o? bakın ben daha anlamlı ve ehemmiyetlisini buldum.
Ahaha evet,görünce bi farklılık olsun pastamda diyerekten koydum bsb'nin 16.yıl şerefine,kimseye bir lokma tattırmam..
bu arada senin pasta da konuşuyor yani..:hıhh:öyle birşey aradım ama bulamadım
neyse tekrardan nice nice 16 yıllara..:nail:
Downpour isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20-Nisan-2009, 15:59   #9 (permalink)
Banned

sizi anlatmaya kelimelr yetmez ... dostluğunuz bunca yıllık birbirinizle olan dayanışmanız yaşadıınız o olaylara rağmen ilk günden daha güçlü bir şekilde hala karşımızda olup ilk günle aynı sevgi ve aynı enerjiyle müziğinizi yapmaya devam etmeniz .. siz ... mükemmelsiniz ...teksiniz ... hayatınız boyunca herşey gönlünüzce olsun ... mükemmel seslerinizi , şarkılarınızı bizden hiç ayırmamanız dileğiyle ... nice 16lara ...umarım bu birlkteliğiniz sonsuza dek sürer ( ki hiç şüphem yok ) sizi tanıdığım ilk günü ve sonrasında yaşadığım güzel olayları anlatmak çok zor olur sanrım ... sizi ilk dinlediğim gün sanki ztn sizi hep tanıodum işte bu ya mükemmeller dedim ... sesiniz , şarkılarınız, tavırlarınız ,insanlığınız mükemmeldiniz ve hala ölesiniz .. kendinizi hiç bozmadınız ... sizi ilk dinlediğimde şunu hissettim sanki ben sizi ztn tanıodum sanki ben sizi arıodum ve o gün aradığım o 5 meleğimle tanıştım ...siz hep vardınız benim için ... ve hep olucaksınız ... ne yaparsanız yapın ne yaşarsanız yaşayın ...ben her zmn sizi sevicem ve destekliicem sonsuza kadar bu hep böle olucak asla azalmııcak aksine hergün artıcak ... umarım her gçn gününüz bir öncekinden daha güzel olur ... ................. iyi ki varsınız !!! :looo::looo::looo::looo::looo::looo::looo: :biggrin::biggrin::biggrin::clap::clap::hug::hug: :dance::clapping::dogum:
:dogum::kopkop::kopkop: :loveu::loveu::daisy2::daisy2::daisy2: :daisy2::daisy2::kopkop::kopkop::hug::hug: :hug::hug::hug:
emmacemrew isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20-Nisan-2009, 19:13   #10 (permalink)
Backstreet's Back!

Seda Carter - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Keep The Backstreet Pride Alive Forever

bu zamana kadar yasattıgınız tum guzellıkler ıcın cok tesekkurler cocuklar hep dunyada kı tum fanlarınızla olmaya devam edın nıce upuzun senelere...
Seda Carter isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil