![]() |
| | #21 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 27
|
bi sen eksiktin yaşlandığımı söyleyenlerden.bunun üzerine teşekkür etsem mi etmesem mi bilemedim. neyse hadi bu gıcık kutlaman için teşekkür edeyim, lakin gıcık olduğunun farkında olman da güzel bişey aferin, bunu kabullenmeyenler de var sonuçta bi adım önde gördüm seni:d ayrıca benim de kedim yok anlıyorum seni lakin gülümse
__________________ küçücüktüm küçücüktüm oltayı attım denize, bir üşüşüverdi balıklar denizi gördüm! büyüdüm,işsiz kaldım aç kaldım, para kazanmak gerekiyordu.. girdim insanların içine insanları gördüm!! |
| | |
| | #22 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 05-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: AntaLya - MaNavgat Yaş: 20
| Ne zmandır görüşemediğimiz için ve nete giremediğim için çoooooook geçikmeli kutlucam O herzaman için bitaneydi benim için:innocent:halada öyle..Öz abim yok ama öz abim gibi (: Bi yandanda sırdaşım herkes gelir geçer,herşeyin herkesin yanlış olduğunu anladım ama bi o vardı yanlış olmadığını bildiğim hep değerini korudu o benim için en sevdikleerim ve en yakınlarım bile bilir onun benim için ne kadar yakın ve biricik olduğunu:innocent:Çok seviyorum seni abicim ya iyiki doğmuşsun iyik seni tanımışımda gardaşum olmuşun (: gerçekten çok şanslıyım seni tanıdığım için (: çok eski biliorum ama o şiirden başka seni anlatacak bi şiir yazamıorum işte (:Sen en iyilerine layıksın (: bu sene kesinlikle canlı görücem seni kaçış yok ona göre:dDipnot: antep bana yaradı gardaşum kilo aldım hadi sevin alçak seni ![]() Sevgi* Bir kadeh daha doldur sevgini kalbime İnsanın hayatına bi kere girer bu mükemmeliyet, Canının canı,seni bu dünyada koruyacak bi melek Abim diyebileceğim tek kişilik.. Tarifi yok bu sevginin,göz kararı herşey Yüzündeki bir gülümseme herşeyi anlatmaya yetti arttı bile Ne yaşamış olursan ol alışılmış oyundan farklı bu ürün Sahne kapatsada bitmicek bir hüzün.. Yeni başlıyor gün doğmaya.. sende karşısına geç büyük umutlarınla Büyülü bir ok Say bu kardeş sevgisini.. Doğru yolu gösterecektir aldırmaz yorulmuşluğunda Gökteki yıldız sanma pusuLa'n! Sadece Kalbine inan.. Ket vurma!.. Hiç bitmicek kadeh senin huzurunda.. Budaaa pastaaan alt katı benim ona göre![]() ![]() |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |