![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 01-Şubat-2008 Bulunduğu yer: SAMSUN VE BAFRA Yaş: 20
| iyiki doğdun cemre doğum günün kutlu olsun böcüğüm:biggrin::biggrin::biggrin: seni tanıdığım için çok mutluyum seni çok seviyorum canım benim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() gülen yüzün hiç solmasın al bakalım bu da tam senlik bir pasta umarım beğenirsin böcüğüm benim
__________________ ![]() |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 27
|
doğumgünün kutlu olsun cemre.. ne ilginç pasta seçimleri bunlar bi tane de ben gönderiyim afiyetle ye tabi miden kaldırırsa ![]()
__________________ küçücüktüm küçücüktüm oltayı attım denize, bir üşüşüverdi balıklar denizi gördüm! büyüdüm,işsiz kaldım aç kaldım, para kazanmak gerekiyordu.. girdim insanların içine insanları gördüm!! |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Aktif Üye ![]() Üyelik tarihi: 09-Mart-2008 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 26
|
KARDEŞİM KİMSE KUSURABAKMASIN BUYUK BUYUK YAZICAM .... İYİKİ DOĞDUN.. İYİKİ BENİM KARDEŞİMSİN .. SENİ CANIMDAN ÇOK SEVİYORUM .. MUTLU MUTLU SENELEREEEE.... şuan ANTALYADASIN ..geldiğinde hediyen hazır ![]() not : kusurabakma ben senin gibi konu açamadım biliyorsun bu konularda biraz geriyim |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |