![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: artık sadece Bursa Yaş: 29
| kankaların kankası. bitanem canım herşeyim ya. forumdaki ilk ve en özel arkadaşlarımdan. DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN. kaç yıl oldu öyle be tanışalı canım ya. benim için forumun en büyük hediyelerindensin biliyorsun dimi gıcık insan. herşey hayal edebileceğinden de güzel gerçekleşsin bitanecik kankam. tekrar mutlu yıllar. doğum günü pastan tabiki ekler. (bana borcun var unuttum sanma:muhahaha![]()
__________________ ![]() |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| nice yıllara! doğum günün kutlu olsun
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Yaş: 27
|
beni merak edip mağazaya kadar gelen ve gördüğü halde bir selam bile vermeden çıkıp giden, mami'nin tabiriyle 'çekingen' arkadaşımızın doğum günü kutlu olsun.. yok yok, bunu demeden eksik kalıyo.. Hepi Börtdey Tuu Yuu..
__________________ ![]() "together we stand, divided we fall" |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |